|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yukselkerse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: akut bronşiolitGönderim Zamanı: 27 Haz 2015 Saat 22:37 |
|
Hocam merhabalar, 6 nisan 2011 doğumlu kızıma geçtiğimiz perşembe akut bronşiolit teşhisi kondu. Doktor ventolin şurup verdi. Ben ilacı almadım. Kızım kusuncaya kadar öksürüyordu. Bugün öksürüğümüz hırıltılı fakat oldukça azaldı. 2 gündür denize götürüyorum. Bugün götürmedim. Şu an uyuyor ateşi 37.2, gece ateşlenebilir. Şu an sadece sizin grip için söylediklerinizi yapıyorum. Sormak istediğim şu kızımın hırıltısı ne kadar zamanda geçer. Balgamı atmasına nasıl yardımcı olabilirim. Birde bugün denize gitmediği için bir tencereye sıcak su koyup sizin söylediğinizi yaptım. Kızımın hastalığının seyri daha kötüleşmez değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2015 Saat 23:18 |
|
2-3 hafta alir..Zaten bu sahtekarlarin halki bu kadar kolay aldatabilmeleri, bu uzun sureyi suistimal ettiklerindendir.. Bu sahtekarlar, asla Grip teshis etmezler. Griplerin hepsine; Astim veya bronsit deyip, Astim ilaclari verirler.
Eski mailleri okuyun ve bu sahtekarliklarin, nasil 3 safhada yapildigini iyi ogrenin.. Siz daha 1.Safhada'siniz.. 2. Safhada, size; Kortizonlu spreyler (Nasocort,Pulmicort, Nasonex veya Flixotide gibi) verecekler.. 3. Safhada 'da, Hastanelik olup, "Hava" alacaksiniz!!! Siz, aynen devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Haz 2015 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
yukselkerse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Haz 2015 Saat 08:33 |
|
Teşekkürler hocam iyi ki sizi tanıdım. 6 buçuk aylık bir kızım daha var Allahın izniyle onu sizin yöntemlerinizle büyütücem. Şimdi onda ek gıdaya başladık. Onun için ek gıdayla ilgili yazılarınızı okumaya başladım. Her şey için size çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|