|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 23:59 |
Merhaba Dr Bey,
Oglum 1.3.2013 dogumlu. Suan 9,6kg 84cm. Cocuk dr büyüme hizini begenmedigi icin kan tahlili istedi. Sonuc: hersey normal, fakat Kalium 6,3 dedi. Tekrar tahlil istedi. O gün oglum cok agladi, bi ara igne kaydi 😡 dedi, Ve yerlere kan fiskirdi.. Ben birdaha tahlil yaptirmak istemiyorum.. Ben o gün Dr kan alirken yanlis aldigini düsünüyorum ( cok hizli cekti gibi) Kalium bu yüzden farkli cikabilirmi? 6,3 yüksek bir degermi? Ertesi gün cocugun parmaklarinda ( El& ayaklarinda )bir soyulma oldu.ates yok. Cocuk gayet keyifli. Bununla bir baglantisi olabilirmi? Cok tsk ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalium mu??? Bu terim, Hitler Almanyasi zamaninda kullanilirdi.. Ona Potasyum denir. Kimyasal formula: "K" dir. Eski ismine atfen.
Kan alirken, kan "Hemoliz" olursa, hucre icindeki Potasyumun disari cikmasi ile olur.. Ust siniri; 6'dir.. Sakin bir daha kan filan aldirmayin.. Kilosu baya az.. Sipraktin denedinizmi? Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ağu 2015 Saat 10:12 |
|
![]() |
|
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey ,
El ve ayak parmaklarinin soyulmasini herhalde önemli bi durum degil, dogru mu anladim? Söylediginiz surubu daha önce kullandik. Ne yazikki bi sonuc alamadik. Bir daha baslayabilirim... 2x 1/2 ölcek olacak degilmi? Sinirlerim cok yiprandi, daha bugün hic tanimadigim bir kadin, oglumu gördügünde : iiiih buda cok cilizzzmis diye söylendi.. Tsk ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasda; Sipraktin'i, 2x1 olcek, 5 gun verin, 3 gun ara verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|