|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2015 Saat 20:16 |
hocam mrb.kızımı 3 yaşına kadar sayenizde gereksiz ilaç kullanmadan büyüttüm.dediğiniz ilaçlardan hep uzak durduk.kızım çok sık hastalanıyor.bu ay 3 . ye hastalandığında artık doktora götürmeye karar verdik.şikayetimiz balgamlı öksürük gözde çapaklanma sulanma,nezle.ama öksürük gece hiç durmuyor öksürdükçe balgam çıkarıyor.bu sefer ballı limon ve serum fizyolojik hiç rahatlatmadı.götürdüğümüz doktor grip olmuş dedi.bünyesi çok zayıf olduğu için sürekli hastalanıyor olabilir dedi ve vitamin destekli balık yağlı şuruplardan birini önerdi.gribi kolay atlatması içinde kongest,lordes ve pulmorest şuruplarını verdi.ilaçsızda geçer ama kolay atlatmasını istiyosanız kullanın dedi.ben çalışan bir anneyim ve kızımda kreşe gittiği için çabuk iyileşmesini istiyorum fakat kızıma zarar verecek bişey kullanmak istemiyorum.sizce bu şurupları kullanmalımıyım?birde vitamin destekli şuruplardan kullanmalımıyız bağışıklığını biraz olsun güçlendirmek için?işe yararmı sizce?sizi tanımamış olsaydım şimdi kızım ventolin ve buhar almadan rahatlayamayanlardan olacaktı.onun için çook teşekkürler.siizn fikriniz bizim için çok önemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Kongest,Lordes ve Pulmorest'i kullanmayin, yoksa, 1 hafta sonra tam da onun istedigi gibi "hiriltilar" baslayacak ve Astim ,Bronsit gibi tanilar koyup, sahtekarligin ikinci safhasina baslayacak, KACIN!!!
Eski mailleri okuyun ve bu sahtekarliklarin, nasil 3 safhada uygulandigini iyi ogrenin... Griplerin cabuk iyilesmesini istiyorsaniz, ates dusurucu, Grip ilaci diye satilan soytari ilaclarini ve Antibiyotikleri kullanmayin. Kres'e basladigi icin, 2 seneniz cok hastalikli gececek... Hicbir ilac, vitamin, asi veya balik yagi bu durumu onlemez. Hepsi sahtekarliktir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|