|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
slmz123
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronsıt mi alerjık miGönderim Zamanı: 20 Ara 2015 Saat 23:47 |
|
Hocam 7 once ıst dan antalya ya tasındık. Belırtıyorum cunku buranın havasının alerjen oldugunu soyluyolardı. Hemen konuya gırıyorum.
29 ekım gecesı oksuruk, hızlı nefes alma ve ates sıkayetyle acıle gıttık yarım saat arayla uc kez ventolın aldık. Cıger fılmınde antıbıytk kullanmamız gerektıgı soyledı doktor. Macrol,brıcanyl,ılıadın sprey verıldı. Bronsıolıt teshısı konuldu. Gecen hafta 11 aralık ta yıne acıle gıttık oksuruk ve yıne nefes sayısında artma ıle, bu defa dınlemede doktor alerjık bı hısıltı olabılecegını soyleyp antbytk vermedı acıl doktoru ventolın yarım sa arayla ve prednol surup.arkadasımın tavsıye ettıgı baska doktora gıttımızde cıger fılmımızde cıgere ındıgı soylendı bademcıklerde de enfeksıyon gordu doktorumuz ama kısa sure ıcınde ıkı kere bronsıolıt oldugu ıcın bronsıt astım olabılıt alerjen yapısı oldugunu soyleyp bızden derı testı yaptırmamızı ıstedı ve bı takım ılaclar yazdı Macrol 1 haft Ventolın 1 hafta ılk 4 gun 6, sonra 4 kere Pulmıcort once 1 ay dedı snr 3 hafta tamamlaylım dedı ben 9 gun kullandım gunde ıkı kere yarımsar Rısonel : 1 ay dedı 9 gun kullandım bır fıs ıkı delıge Allerset surup sabah aksam yarım olcek 4 gun kullandım bıraktm Allersetı bırakıp deloday kullanın dedı almadım Bagısıklık guclendırmek ıcın ıse cınko+supravıt verdı. Mutlaka alerjı doktoruna goturmemı ıstedı. Hocam test yaptırmalı mıyım bu asamada? Aılem basıt bır ust solunum yolu oldugunu ustune basa basa soyluyo ama doktor benı cok panıklettı. Astım dan bahsedınce. Yazdıgı ılacları zaten tam gununde kullanmadım ama ınanın yazılarınızı okuyunca bosuna kullanıp ogluma kotuluk yapmıs oldugum hıssı benı yıyıp bıtırıyor. Farklı bı sehır doktorlar ıcıme sınmıyo. Sızın yardımınıza ıhtıyacım var hocam |
|
![]() |
|
slmz123
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2015 Saat 23:53 |
|
Sunu da belırteyım hocam ocak 2012 dogumlu oglum bu zMana kadar antbıyotık kullanmak bırakın,hıc saglık sıkıntısı olmadı. Akcıgerlerıyle alakalı olsun. Yok hava vermekten tutun antıbıyotıgı de kullanımını bıle su ıkı ay da gordum. Bır de en sonkı acıl sıkayetımız ıkı gun oncesınden hapsurma ve genız akıntısı ıle basladı bende aferın verdım gecer sanıp ama sanırım o daha da sıkıntılı gecmesıne neden oldu. Ikı gunde olusan tablo o sekıldeydı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 06:32 |
|
1- Dunya'da; havasi "Allerjen" olan hicbir yer yok!!! Kim uyduruyor bu sacmaliklari!!!! 2- Bronsiolit; Allerji ile olmaz. Ayricada, tedavisinde Antibiyotik kullanilmaz... Tipik bir sarlatan doktor recetesi.. 3- Cocuklarda; deri testlerinin hic bir anlami yoktur. Bu sacmaligi bir tek, Turkiye'nin sahtekar doktorlari yaparlar. 4- Bagisikligi guclendirecek, bir ilac yoktur... Bir tek, Bactrim gibi "Immunomodulator" ilaclarin faydasi olur. Cinko ve Supravit, hicbir ise yaramazlar. 5- Doktor, tabiiki panikletecek, simdi Turkiye'de butun doktorlar bu sahtekarligi yapiyorlar.. Bir dahada, Oksuruk, nezle, Grip sikayetleri ile asla Turk doktorlarina gitmeyin... Hepsi size; Astm, Bronsit veya Bronsiolit veya Allerji diyecekler.. Asla Grip teshis etmezler.. Grip teshis etmemeye yeminlidirler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|