Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kardeş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkardeş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kardeş
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 09:53
Hocam 8 yaşında bir kızım var. kendinden 4 yaş küçük bir kardeşi oldu, 5 ay once de bir oldu. önceden çok sevgi doluyken birçok faktör nedeniyle simdi cok uzuluyor ve ınanılmaz asabileşti,genel olarak iyi gibi dursa da kıskançlık emareleriyle kardeşini ağlatıyor,bebeği sevse de küçüğü üzüyor. ondan da ziyade en ufak kızdığımızda ben ölmek istiyorum,keske bebek olsaydım bana kızmazdınız dıyor ve nerdeyse hıcbır sey yemıyor. kucukken havale gecırmıstı cok sukur tekrar etmedi hocam. Ama bu sinirlilik ve iştahsızlık için eski maillerde sipraktin tavsiye ettiğinizi gördüm,şu anda sağlıklı grip vb yok gibi biz de kullanabilir miyiz?atarax.la aynı şey mi? Ne kadar süre kullanabilirim biraz rahatlamasını istiyorum sadece belki yemek yese bu kadar sinirli bile olmaz sadece çikolata yemek istiyor bebek gibi elımle yedırırsem gule oynaya ancak o zaman yıyor hocam. Kullanmamızı uygun görürseniz nelere dikkat etmeliyiz herhangi bir üst solunum yolu rahatsızlığı esnasında astım emareleri gelişmesine neden olur dediğiniz hatırlıyorum önceki maillerde onun dışında bir zarar oluşturacak durum doğar mı hocam?

Düzenleyen mrb - 24 Oca 2016 Saat 16:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 17:59
1- Bu yasta; ASLA havale olmaz, o devreyi coktan atlatti.
2- Kiskanclik, her cocugun icinde vardir.
3- Normal davranin.
4- Sipraktin; 5 aksam deneyin.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:08
Hocam yatarken mi vermeliyim,yan etki olma ihtimali olursa gözden kacıracak bır zaman olmasın dıye soruyorum kusuruma bakmayın,kac ml vermemı tavsıye edersınız 20 kilo üzeri
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:52
Ne; "yan etkisi"!!!!!  Normalde allerji icin, gunde 3 defa verilen ilaci 1 defa vereceksiniz!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.