|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2016 Saat 17:29 |
Hocam merhabalar,
5aylık oğlumun yüzündeki döküntüler için daha önce ultralan pomat önermiştiniz kullandım geçti ama devamlı eli yüzünde kaşıdığı için yine oluyor kremi kullanıyorum geçiyor yine çıkıyor yani kısır döngü gibi devamlı çıkıyor...Sıcak tutmamaya çalışıyorum ama kafası çok terliyor o da kaşıyınca yara olup kanıyor ne yapayım bununla ilgili... Birde hocam ultralan pomat içindeki kortizon deriden emilen cinsinden değil dimi? Hocam sağlık ocagında demir damlası vermişlerdi siz bir yazınızda eksiği olanlara verilir demişsiniz vegaferon ferrum içini okudum içeriğinde de paraben varmış zararı nedir bilemem ama kabız olduğu için vermiyorum... Şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Paraben'in bir zarari yok, duyduklariniz;palavra! 2- Dogru, Ultralanlar; Fluoro kortizon olduklarindan, ciltten emilimleri ve bu sebeple, sistemik etkileri yoktur. AMA, uzun sureli kullanilirlarsa, ciltte incelmelere sebep olurlar. 3- Odasini daha serin tutun ve daha az giydirin. 4- SAKIN; Turkiye'de uygulandigi gibi, bebeklere Demir vermeyin. Dogumda HGB:16/dL olan degerin, 1 aylik olunca, HGB:10g/dL olmasini'nin sebebini bilemeyecek kadar cahillerdir. Ondan sonra da, Turkiye'de; cocuklarda Anemi cok yaygin diye ahkam keserler. Ya cahiller, yada isin icinde bir is(?) var...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Şub 2016 Saat 22:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|