|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cisminatik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cisminatik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2016 Saat 11:39 |
Kızım 5 ağustos doğumlu.
Erken diş çıkardı. Sağ ön alt diş çıktı. Emmesinde azalma oldu bir ayda 300 gr aldı. Ememiyor. Ben sütümu sagip dolaba koydum. Onunla yoğurt yapsam versem olur mu ? Bir de 3 gündür sesi kısık cigerlerinde hirlama yok burnu akmıyor ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar bol sutunuz varsa, neden olmasin!!
Sicak buhar banyosu yaptirin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
cisminatik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cisminatik
Teşekkürler cevabınız icin.
Evimiz rutubetli zaten. Yine de gerekir mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SICAK ve yogun buhar olacak..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cisminatik
Buhar sesine çok iyi geldi çok teşekkür ederim Dr bey.
Yoğurdu yaptim 90 ml den sadece 20 ml yedi ama gece 4 saat kadar tuttu normalde de 1.5 -2 saatte bir uyanan bir bebeğim var. Gündüz emmiyor gece emiyor. Yogurt verdiğim gün her sabah civik ve yeşil olan kakasi sarıya döndü. İki gündür de gündüz tam memeye geliyor emiyor fakat dişi agridigi için ememiyor. Çok ağlıyor.karni da doymayinca uyuyamiyor. 1 tatlı kaşığı pirinç ununu kaynamış su ile muhallebi haline getiriyorum. Sütümu sagip ilikken hemen muhallebi nin içine katıyorum. 20-30 ml ancak yiyor kaşıkla biberon da tutamıyor. Fakat 3-4 saat onu idare ediyor yarım saat kadar uyuyabiliyor. Dişi için napicam bi türlü acilari azalmiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|