|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eceselcuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2017 Saat 10:26 |
Kadir bey merhaba.Oğlum 10 yaşında tırnak yemesi sonucu tırnağının kenarında,parmağında önce kızarıklık başladı sonra da yavaş yavaş iltihap toplamaya başladı.Durum 2 gündür var ve 2 gündür baticon sürüyorum.Parmağı sarıp kapatmıyorum baticon sürüp açık bırakıyorum.İltihabı patlatmak yanlış mı olur ya da antibiyotikli krem mi almalıyım?
Düzenleyen eceselcuk - 26 Oca 2017 Saat 10:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tirnak DEGIL, tirnak eti iltihabi... O bolgenin dokusu, Sogan yapisi gibi cok katli oldugundan, acilmak istenirse, cok derin kesilmesi icap eder.. Ancak bir Cerrah acabilir. Batticon yeterli olmazsa, bir Cerraha gidin. |
|
![]() |
|
eceselcuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Hocam iltihap parmakta ,tırnağın bittiği yerde bugün sağlık ocağına götürdüm baticon ve furacin krem verdi sarmadan sürün dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eceselcuk
Hocam iltihap parmakta ,tırnağın yan kısmında.bugün sağlık ocağına götürdüm baticon ve furacin krem verdi sarmadan sürün dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Batticon yeterli olmazsa, bir Cerraha gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|