|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
minnos
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gaita da kanGönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 20:25 |
|
Merhaba hocam ben hasta olan bebegin teyzesiyim. Annesinin size danismak istediklerini yaziyorum.
Bebeğim 39 günlük iken kakasında pirinç kadar kan gördüm ve doktor alerji bölümüne yönlendirdi bizi gayta istendi mukuslu dendi ve sırtından bazı testler yapıldı kan verildi sonuçlar temiz çıktı yani herhangi birşey demediler kan sonucu çıkana kadar diyet yaptırdılar sonuç için gittiğimde bazı market ürünlerinden çok minik yediğimi kakada mukusun azaldığını söyledim3 gün diyeti boz gel yama yapalım bebeğin kaka fotosunu çek bu zaman diliminde dediler alerji kesinleşirse özel mama başlanacağını benim o kadar zaman diyet yapamayacağımı söylediler sütüm iyi kötü var ve bebeğimin gelişimi iyi 3 kilo doğdu şuan 5700 bu ay sonu 3 aylık olacağız büyüklerim 1 sefer kan görmekten birşey olmaz çocuğu perişan etme diyorlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 23:53 |
|
O yapilan Testlerin tamami SAHTEKARLIKTIR.. 39 gunluk bir bebege dahi "Deri testleri" yapacak kadar assagilasmak, ancak bu kadar APTAL olmakla mumkundur.. O gordugunuz; "KAN" bile degildi... Bu yasta biraz fazla beslenenlerde gorulen, bir cins;"Kristal'dir".. SAKIN hicbir sey yapmayin, hicbir degisiklik uygulamayin, soylenenlerin hicbirine de inanmayin.. Turk cocuk doktorlari; "Kargadan baska kus, Allerji'den baska hastalik bilmezler."
|
|
![]() |
|
minnos
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2017 Saat 11:30 |
|
Çok teşekkür ederiz hocam sagolun 😊
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|