|
anne sütü alan çocukta kabızlık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esşi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: anne sütü alan çocukta kabızlıkGönderim Zamanı: 20 Şub 2018 Saat 10:22 |
|
Hocam merhaba, forumda araştırdım ancak tam olarak cevap bulamadım o yüzden cevap verirsiniz ümidiyle sormak istiyorum.
Sorum kabızlıkla ilgili; 18 aylık oğlumuz 13 kg ve henüz ek gıdaya başlamadık sadece anne sütü alıyor ama artık bir çok şeyi farkedebildiği için bizim yediklermizden ister istemez o da tatmak istiyor ve merakını gidermek için yiyeceklerin tadına bakıyor. Onun dışında karnını sadece anne sütüyle doyuruyor. Buna rağmen yaklaşık iki aydır kakasını sert yapmaya başladı bazen taş gibi çıkarıyor. Arada bir probiyotik damla veriyoruz bağırsak düzenlemesi için ama artık onun da faydası olmuyor. Hastaneye götürürsem biliyorum ki demir-kan-çinko vs eksikliği var diyecekler. Şimdiye kadar sizin de tavsiyelerinizle bu ilaçlardan kullanmadık herhangi bir şikayetimiz de olmadı. Ancak kabızlıkla ilgili ne versek nasıl geçirsek diye size sormak istedik. Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2018 Saat 20:05 |
|
1- Probiyotikler ile, kabizlik duzelmez... 2- Anne sutune ilaveten, aralarda, soguk "kutu sutu" verin.. Yemekleri yagli ve sekerli olsun.
|
|
![]() |
|
esşi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 May 2018 Saat 23:09 |
|
Hocam tekrar merhaba. Yaklaşık iki ay önce yazmis olduğum kabizlik sorunu devam ediyor. Anne olarak kabizligim yok ve oğlum sadece anne sütü aliyor dolayisiyla yemeklerle ilgili birşey yapamiyorum. Onun dışında 2 hafta önce hastaneye goturduk tahlil yapildi birşey cikmadi. Kakasini yaparken biraz kan geliyordu çocuk cerrahina kontrol ettirdik çatlak olmadiğini söyledi. Kakasini yaparken kan neden geliyor diye sorduğumuzda bize onu çocuk hastaliklari doktoruna sorun dedi. En son bu gece kakasini çok zor yapti ve kan öncekilere gore daha çok geldi. Ne yapacagimizi şaşırdık. Uzun suredir devam eden ve kötüye giden bir kabizlik var yardimlarinizi bekliyoruz . Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2018 Saat 07:51 |
|
Eski mailleri okuyun.. Ayni sualler her gun de sorulmaz ki!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|