|
Ek gida |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
duygukayra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı duygukayra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ek gidaGönderim Zamanı: 03 Tem 2018 Saat 21:51 |
|
iyi aksamlar kadir bey
Belki daha once sorulmus olabilir ama ben bulamadim kusura bakmayin 5.5 aylik bebegim var dogdugundan beri anne sutu arti mama aliyo 4.5 ayliktan beri mama agirlikta besleniyor doktorumuzun tavsiyesiyle meyve pureleri ve yogurda basladik ayin 17sinde 6 ayina girmis olucak gunluk beslenmesi nasil olmasi gerekiyor onu bilemiyorum gunde 3 defa anne sutu aliyor yardimci olursaniz sevinirim. İyi aksamlar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2018 Saat 22:02 |
|
Beslenme ile ilgili yazilari okuyun.. ONCE; "Kutu sutlerinin" deneyin... 50ml ile baslayin, bir problem cikmazsa, sirasi ile; Kahvalti; Sutun icine; ilk gun 1 tane----> 5 taneye kadar cikin, Bu karisima; tuzu alinmis beyaz peynir 1 cay kasigi kadar---> 1 kibrit kutusu kadar verin.. Sonra bu karisima; kati pismis yumurta sarisi azdan baslayarak ilave edin.. Oglen: Acisiz tarhana, Suzme mercimek, Yayla corbasi gibi corbalari bu sira ile verin.. Bunlardan sonra, corbalarin yerine: Yogurt + Evde pisen kiymali sebze yemeklerinden verin.. Hicbir zaman, sut/sutlu gidalar toplami 600ml'nin altinda olmasin.. |
|
![]() |
|
duygukayra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı duygukayra
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2018 Saat 10:26 |
|
Sut derken devam sutunumu kastediyosunuz ayrica icine ne koymaliyim onu anlayamadim
|
|
![]() |
|
duygukayra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı duygukayra
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2018 Saat 10:27 |
|
Sut derken devam sutunumu kastediyodunuz ayrica icine ne koymam gerekiyo onu anlayamadim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|