Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo alımı  ve propolis hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo alımı ve propolis hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo alımı ve propolis hakkında
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2018 Saat 21:43
İyi akşamlar doktor bey size iki sorum olacaktı .
Kizim 38 aylik . Kilosu 13 boyu 96 cm .sizce normal mi .
Arsivi ve sorulan sorulari okumaya çalışıyorum propolisle ilgili bir yazı göremedim. Kızıma propolis kullanıyorum önerir misiniz?
 Diğer sorum ise kendimle ilgili türk kahvesi ictigim zaman mide bulantısi halsizlik gibi şeyler yasiyorum bu neden olabilir sizce ne yapmalıyım ? 
Teşekkur ediyorum şimdiden .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2018 Saat 03:54
En ustte: "Gelismis Arama" dan bakacaktiniz…

Yazar Mesaj
Konu
Konu: Kilo alımı ve propolis hakkında
Forum: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu

Cevaplar: 0
Okunma: 24

Mesaj Gör Mesaj Gör
Kilo alımı ve propolis hakkında
Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:43
İyi akşamlar doktor bey size iki sorum olacaktı .Kizim 38 aylik . Kilosu 13 boyu 96 cm .sizce normal mi .Arsivi ve sorulan sorulari okumaya çalışıyorum propolisle ilgili bir yazı göremedim. Kızıma propolis kullanıyorum önerir misiniz?Diğer sorum ise kendimle ilgili türk kahvesi ictigim zaman mide bulantısi halsizlik gibi şeyler yasiyorum bu neden olabilir sizce ne yapmalıyım ?Teşekkur ediyorum şimdiden . Mesaj Gör
Sıcak Konu
Konu: Propolis ve bal
Deniz Kuşu Açılır Kutu Gör

Cevaplar: 1
Okunma: 134

Mesaj Gör Mesaj Gör
Propolis ve bal
Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2018 Saat 02:12
Kıymetli hocam merhabaBu aralar herkeste propolis modası başladı.Okullar açılacak hastalıklar artacak diye bağışıklığın güçlenmesi için arayış içindeler.Propolis suda çözünen damla ve propolisli ham ballar çok revaçta.Propolisin ergen ergenliğe neden olduğunu çocuklar a verilmemesi gerektiğini söyleyenler var.Propolis üstün bir ürün müdür ve erken ergenliğe sebep olabilir mi?Alıp kullandığımdan değil de sadece sizin fikrinizi merak ettim.Ticari amaçlı mıdır gerçekten hiç faydası yok mudur? Saygılar... Mesaj Gör
Konu
Konu: Bronsit
Rodinilay Açılır Kutu Gör

Cevaplar: 1
Okunma: 97

Mesaj Gör Mesaj Gör
Bronsit
Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 00:37
Hocam merhaba oglum 37 aylik. Bugune kadar alerjisi yoktu reflusu var ve total ige si 450 cikti. Ama hic oksuruk aksirik birseyi olmadi cok sukur. Genel olarak bagisikligi gucluydu. Taki 34 aylip olup krese verene kadar. Bende laborantim oglum icin calismiyorm ama akici konusamadigi icin doktoru krese vermemizi istedi. Doktorunu seviyoruz kulak enfeksiyonunu bile sogan suyu ile geçiren bir hekim. Krese basladigimiz icin doktor surekli alerji ilaci kullanmamizi ve bagisiklik guclendirici propolis... Mesaj Gör
Sıcak Konu
Konu: Tahlil Sonucu.Propolis.Probiyotik
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör

Cevaplar: 4
Okunma: 240

Mesaj Gör Mesaj Gör
Tahlil Sonucu.Propolis.Probiyotik
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2018 Saat 19:08
Resimler acilmiyor.. Gittiginiz doktor, tam bir "Hokkabaz"!!!Her Grip de, Oztaki borusu kapanir ve bosluk icine salgilanan, (goz yasi yapisindaki) sivi, Oztaki borusundanakamaz ve bosluk icinde birikir.. HIC BIR Tip kitabi, bu durum icin Antibiyotik kullanin demez. Sadece Iliadindamla ile, Oztaki borusunun acilmasi ve sivinin akmasinin saglanmasi yeterlidir..Ama pustluk baska!!! Antibiyotikler ve diger ilaclar verilerek, sizde; sanki bu is boyle ilaclarla hallolur duygusu gelistirecekler... Mesaj Gör
Sıcak Konu
Konu: Tahlil Sonucu.Propolis.Probiyotik
sudan çıkmış balık Açılır Kutu Gör

Cevaplar: 4
Okunma: 240

Mesaj Gör Mesaj Gör
Tahlil Sonucu.Propolis.Probiyotik
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 23:30
Merhaba Kadir Hocam Siz tatildeyken kızım için 1 hafta arayla 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Biz de çok seviniyorduk geçen sene çok hasta oldu ama sayenizde antibiyotik kullanmadık,bu seneyi de antibiyotik kullanmadan kapatırız evelallah diye düşünüyorduk ki olmadı.Kızımı size, siz istanbul’da iken getirip göstermeyi çok istedim ancak verdiğiniz numaralardan size ulaşamadım.Sağlık olsun Kadir Hocam.Siz iyi olun yeter bize. Kızım 5 yaşında,18 kg,107 cm İlk hadisede önce..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2018 Saat 10:45
Okudum hepsini teşekkür ederim .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.