|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 20 Eki 2018 Saat 09:22 |
|
hocam merhaba. boğazım çok ağrıyordu.ilaç kullanmadım kendi kendine geçti ama iki gün sonra tekrar boğaz ağrısı ve gıcıkla karşılaştım. balgam da vardı. balgamı boğazımdan temizlemek için öhö öhö gibi boğazı tahriş eden hareketler yaptım malesef :( sesim kısıldı malesef. şuan hem boğaz ağrım var hem sesim kısık. boğazımın ağrısı neyse de hocam. sesimin kısık olması beni çok zorluyor. öğretmenim..sesim kısık..ders anlatamıyorum haliyle. okul idaresi rapor almama da sıcak bakmıyor nasıl işse. böyle çaresiz konuşmamaya çalışıyorum hocam. ne yapabilirim başka :( hocam şimdi boğazıma telefonun ışığı ile baktım. dün akşam da vardı. sol bademciğimde sarı bir nokta vardı. şimdi nokta epey 3-4 katına çıkmış. sol bağdemciğimin bu kadar acı vermesi o sebeple sanırım.. hocam bunun için antibiyotik mi kullanmak gerek. antibiyotiklere de alerjim var.. fenalaşıyorum. bu bağdemciğimdeki lezyon nasıl tedavi edilecek hocam :(
Düzenleyen leyli - 20 Eki 2018 Saat 10:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2018 Saat 18:52 |
|
Gunde:3x1 Tantum Verde Sprey kullanin.. Bu arada, yuksek ses ile konusmayin, bagirmayin.. Ses tellerini zedelerseniz, yapilarinda damarlanma olmadigi icin, tamirleri yoktur, sesiniz o sekilde kalir. Viral bir enfeksiyon geciriyorsunuz, sakin antibiyotik kullanmayin. Bademcikleriniz, kendiliginden iyilesecek.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|