|
10 aylikk anemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2018 Saat 16:06 |
Hocan buguj saglik ocagindan aradilar kontrol var dye 10 aylik 11.300 76.cm bide parmwktan kan aldi iki dakkikada cikti sonuc 8.3 cok dusuk dedi cok uzuldum kqn damlasi gunde 10 damla dedi gunde iki cay bardagi sut urunleri veriyorum anne sutu aliyo sizin dediginiz gibi bulamac corba sebzs ugrasmiyorum bu kadar dusukluk normalmi abi aciklama yapin nolir
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin Turkiye'deki saglik ocaklarina inanmayin..Asla, onlarin teshisleri ile bir yorum yapmam Baska bir laboratuvarda, SADECE; "Kan Sayimi" yaptirin ve sonucu bana yazin..
|
|
![]() |
|
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Hocam bqskq bi lavobatuarda yaptrfim 8.3 cikti kan damlasina devam dedi 10 damla yeterlimidir bu kqdar dusukluk tehlikeli midir
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 aylik bir cocukta, HGB:8,5 olmasinin baska bir sebebi olabilir. Kan sayiminin TAMAMINI bana birimleri ile birlikte yazin veya bir resmini gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Hocam bu parmaktan alinan kan sonucu guvenilirligi varmi
|
|
SELAM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|