|
astım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Emelosko
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: astımGönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 17:10 |
|
Hocam Merhaba, Arkadaşım 31 yaşında ve astım teşhisi konmuş. Yardımcı olabilir misiniz? Akciğer filmini aşağıda göndermeye çalıştım. Kan tahlilinde sadece crp ye bakılmış ve 12 çıkmış. Antibiyotik verilmiş ve taylot kullanmış. Grip şikayetleri ile gitmişti, terleme, titreme, öksürük, hırıltı vs. http://m.YollaYap.com/bbtc/1540994638862.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 20:00 |
|
1- Astim'in Rontgen bulgusu YOKTUR.... 2- Turk doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler…. Onlara gore her oksuren; Astim'dir… 3- Asim'da: Antibiyotigin ve Tylol'un yeri yoktur… Bir daha SAKIN, Turkiye'de bu sikayetler ile doktora gitmesin… Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullansin.. Birde yedeginde, Iliadin DAMLA (cocuklar icin olan)bulundursun, Kulak agrisi veya Sinuzit gibi sikayetleri olursa, kullansin.. Gunde:2X4 damla, sirt ustu yatar durumda olacak. Her bir tarafa damlattiktan sonra da, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika beklesin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Kas 2018 Saat 04:11 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|