Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt allerjisi mi kafam karisik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Süt allerjisi mi kafam karisik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deryadeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deryadeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Süt allerjisi mi kafam karisik
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 12:17
Sevgili hocam yazılarınızı okuyup takip ediyorum uyguluyorum .
Benim erkek bebegim 3120 kg 47 cm doğdu.
1. Ay 4320 kg 52 cm
2. Ay 5700 kg 55.5
3. Ay 7200 kg 59 cm
Çok fazla emen bir bebekdi. Emerken Kakasini yapardı bide hep
2 bucuk aylıkken kakada mukus kan görmeye başladım.
Doktorumuza söyledim. Kaka testi yapti temiz çıktı süt allerjisi olabilir dedi diyet verdi. Diyeti uyguladım pek değişen bisey olmadi. Sütüm o kadar coktuki bogulurdu o sütten eser kalmamıştı diyetten sonra sizin yazınızı okudum dra da danışıp kestim ama pek değişen olmadı. 4. Aya kadar çok sık kaka yapardı 4. Aydan sonra günde 1 e düştü kaka. Arada mukus arada normal kaka geliyordu.
Ek besine geçtik allerji şüphesine rağmen yoğurt denedik. Severek yedi kusmadı kabarmadı. Ama kabızlık yaşıyoruz şuan ben yediklerine nutrigen vitamixin koyuyorum muz yiyor onlar yaparmi. Kabız olduğu için sanirim mukus yok. Fakat sanirim bizi solunumdan da vuruyor doktor bey. Hapşırık oluyor balgamli bir boğaz arada ama bunlar gerçi şuan nezle.
Ben şimdi ne yapmalıyım allerji varmi yokmu. Korkuyorum 6 aylik 8300 kg 64 cm ufak gibi duruyor. Allerji gelişimini engeller diyorlar ne geçireceğini bilmiyorum yumurta bile vermediğim için çok üzülüyorum. Mama alicaksın diyorlar devlet veriyormuş diyet yapicaksin hemde anne sütü iyide diyet yapınca süt bitiyor nasıl yapicam acaba kafam karışık ve derdime çare bulamamak beni çok uzuyor. Lütfen banada bir şeyler diyin yapayim lutfen
Simdiden değerli cevabınız için teşekkür ederim.
Her sey güzel olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 19:42
LUTFEN,  ayni suali bir de Ozel'den SORMAYIN!!!

Herhalde, YENI uyesiniz…. 
Yoksa,  Turkiye'deki cocuk doktorlarinin: Astim, Allerji, Reflu ve Amipli dizanteri haricinde baska hastalik
 ismi bilmediklerini bilmeniz gerekirdi….
Turk doktorlari; bilemedikleri her seye; Allerji derler….
Sizdeki tablo, tamamen, cok yemesine baglidir.. Eski mailleri okursaniz, eskiden;  bu KAZIGI pek cok 
ailenin yemis oldugunu ve bu SAHTEKAR doktorlarin ne bicim kazanclar  sagladiklarini gorursunuz. 
Maalesef gunumuz Turk doktorlari, sahtekarliklari ile dunyada sampiyon durumdadirlar.. 
SAKIN, bu assagilik sahtekarlara kanmayin, ve bildiginiz gibi davranin… 
Zaten o gordukleriniz de kan degildir.. asiri yemeye bagli, hazmolmadan cikan gida kristalleridir. 
ZATEN; dedikleri gibi bir durum olssa, cocuk degil fazladan kilo almak, normal kilosuna bile erisemezdi… 
Turkiye'deki cocuk doktorlarini cok ciddiye almayin.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.