|
Süt allerjisi mi kafam karisik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Deryadeniz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Deryadeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Süt allerjisi mi kafam karisikGönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 12:17 |
|
Sevgili hocam yazılarınızı okuyup takip ediyorum uyguluyorum .
Benim erkek bebegim 3120 kg 47 cm doğdu. 1. Ay 4320 kg 52 cm 2. Ay 5700 kg 55.5 3. Ay 7200 kg 59 cm Çok fazla emen bir bebekdi. Emerken Kakasini yapardı bide hep 2 bucuk aylıkken kakada mukus kan görmeye başladım. Doktorumuza söyledim. Kaka testi yapti temiz çıktı süt allerjisi olabilir dedi diyet verdi. Diyeti uyguladım pek değişen bisey olmadi. Sütüm o kadar coktuki bogulurdu o sütten eser kalmamıştı diyetten sonra sizin yazınızı okudum dra da danışıp kestim ama pek değişen olmadı. 4. Aya kadar çok sık kaka yapardı 4. Aydan sonra günde 1 e düştü kaka. Arada mukus arada normal kaka geliyordu. Ek besine geçtik allerji şüphesine rağmen yoğurt denedik. Severek yedi kusmadı kabarmadı. Ama kabızlık yaşıyoruz şuan ben yediklerine nutrigen vitamixin koyuyorum muz yiyor onlar yaparmi. Kabız olduğu için sanirim mukus yok. Fakat sanirim bizi solunumdan da vuruyor doktor bey. Hapşırık oluyor balgamli bir boğaz arada ama bunlar gerçi şuan nezle. Ben şimdi ne yapmalıyım allerji varmi yokmu. Korkuyorum 6 aylik 8300 kg 64 cm ufak gibi duruyor. Allerji gelişimini engeller diyorlar ne geçireceğini bilmiyorum yumurta bile vermediğim için çok üzülüyorum. Mama alicaksın diyorlar devlet veriyormuş diyet yapicaksin hemde anne sütü iyide diyet yapınca süt bitiyor nasıl yapicam acaba kafam karışık ve derdime çare bulamamak beni çok uzuyor. Lütfen banada bir şeyler diyin yapayim lutfen Simdiden değerli cevabınız için teşekkür ederim. |
|
|
Her sey güzel olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 19:42 |
|
LUTFEN, ayni suali bir de Ozel'den SORMAYIN!!! Herhalde, YENI uyesiniz…. Yoksa, Turkiye'deki cocuk doktorlarinin: Astim, Allerji, Reflu ve Amipli dizanteri haricinde baska hastalik ismi bilmediklerini bilmeniz gerekirdi…. Turk doktorlari; bilemedikleri her seye; Allerji derler…. Sizdeki tablo, tamamen, cok yemesine baglidir.. Eski mailleri okursaniz, eskiden; bu KAZIGI pek cok ailenin yemis oldugunu ve bu SAHTEKAR doktorlarin ne bicim kazanclar sagladiklarini gorursunuz. Maalesef gunumuz Turk doktorlari, sahtekarliklari ile dunyada sampiyon durumdadirlar.. SAKIN, bu assagilik sahtekarlara kanmayin, ve bildiginiz gibi davranin… Zaten o gordukleriniz de kan degildir.. asiri yemeye bagli, hazmolmadan cikan gida kristalleridir. ZATEN; dedikleri gibi bir durum olssa, cocuk degil fazladan kilo almak, normal kilosuna bile erisemezdi… Turkiye'deki cocuk doktorlarini cok ciddiye almayin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|