|
Gece azan öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
polatbebek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı polatbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece azan öksürükGönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 03:54 |
|
Merhaba hocam, Burada saat 03.46 ve yine günlerdir geçmeyen öksürük nöbetlerimiz devam ediyor. Ballı limon, serum fizyolojik gibi yöntemler dışında ilaç vs kullanmıyoruz. En son doktora gittiğimizde krup olmuş dedi ve kortizonlu bir iğne yaptılar ve hava verdiler çabuk bir iylleşme olmuştu. Şu an ateşi, burun akıntısı filan yok kuru bir öksürük daha çok soluk borusu bronştan geliyor gibi. Bize kortizonlu iğneyi meyve suyuyla karıştırın içirin demişlerdi öksürükle tıkanırsa diye. Yazdıklarınızı tekrar tekrar okusakta içgüdüsel olarak aman bana bir çare diyoruz hocam. Sizden yine bir tavsiye rica ediyorum. Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 19:07 |
|
Okuyun… Goruyorsunuz, etrafinizdaki doktorlarin ne kadar cahil ve sahtekar olduklarini.. Hala Kortizonlu igneleri iciren SALAKLAR var.. Benim de vaktim, sinirli, yapilan HER sahtekarligi 80 milyona tek tek anlatamam..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|