Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan viral enfeksiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrarlayan viral enfeksiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan viral enfeksiyon
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 13:08
Hocam kızım 5.5 yaşında anaokuluna adımını attı hastalık eksik olmuyor şuan evden kardeşine de getirmeyi ihmal etmiyor ... ikisi nöbetleşe hastalar sürekli oglan da 2.5 yaşında ... kızım hele tam ateş ağrı bitiyor burun akıntısı koyulaşıyor bitti diye seviniyorum hoppp yeniden ateş şu gibi burun akıntısı haydi sil baştan ... tabiki antibiyotik sevmiyoruz kullanmıyoruz öyle sizin izinizden gidiyoruz ... peki hocam propolis bilmem ne biseyler deniyor şimdi moda burda propolis ben pek inanmadım bağışıklık guclendiriyormus .... doğrumu bilemedim ki yoksa buda mamalardaki mavi ışık safsatasısın bir benzerimi ? Birde hocam hadi ilk başlayınca her çocuk hastalanır da bu kadar normalmiki iyilik hali 1 hafta sürmüyor yeminle ağır geçirmiyorlar çok şükür ama azcık da endişe etmiyor değilim ... doğrusu ... inşallah bu günlerde geçecek ... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 19:24
Ilk defa kres/okul baslayan her cocuk 2 sene cok hastalanir. 
Tek istisna; evde abi/abla olupta, bebeklikte bu hastaliklari gecirenlerdir. 

Bagisiklik, sadece ve sadece; hastalik gecirilerek veya asi olarak gelisir..
 Propolis kullanarak, Grip veya Kizamik hastaligi gibi hastaliklardan korunamazsiniz..

Ilk sayfada, Yazarlar kisminda, benim makalelerim arasindaki "Bitkisel Toksinler" yazimi okuyun..
Butun bitkiler ve Propolis gibi urunler; SADECE barsak cidarindaki bagisikligi arttirirlar. 
Bu konuda yapabileceginiz hicbir sey yok!!! 
Unutmayin, "Bir malin alicisi varsa, mutlaka saticisi da olur".... Bu sahtekarlara para kaptirmayin. 
Yukarı Dön
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 20:21
Hocam barsak cidarindaki bağışıklık artması ne gibi artılar getirir bir çocuğa acaba ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 04:57
Kolay kolay ishal olmaz.. Yoksa, Probiyotik bakteriler;(misal) Grip veya Kizamik olmanizi onlemezler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.