Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Beta v
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Beta v

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Beta v
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:38

Hocam hayırlı akşamlar. 7 yaşındaki Oğlumun bugün ateşi ve 2 kez kusması oldu. Baya da halsiz. Ateşi 39.5 çıktı en yüksek. Doktora götürdü eşim. Tahlil sonuçları bunlar. Beta virüsü var antibiyotiksiz geçmez demişler. Ben sayenizde 6 yıldır antibiyotik kullanmamıştım. Şu an biraz endişeliyim. Siz ne derseniz o benim için. Bu sonuçlara Antibiyotik kullanmalı mıyım?

Tahlil sonucunu alta ekledim hocam. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ediyorum

Düzenleyen betuldem - 15 Ara 2018 Saat 19:43
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118989
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:52
1- Resim acilmiyor.    www.yolayap.com    sitesinden tekrar gonderin. 
2-    "...  Beta virüsü var .."
O SALAK doktora soyleyin, o mikrop, VIRUS degil BAKTERIDIR..Salak daha virus ile bakterinin farkini
 bilmiyor!! 
3- SAKIN; Turkiye'de yapilan "Bogaz Kulturlerine" inanmayin!!! Maasallah, nerede ise hepsinde Streptokok
uretirler.  
Musterek olarak, CETE halinde calistiklari PUST laboratuvarda; kulturde;  A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklar 
uredi" diye sahte  rapor verir.  Eger oyle bir sonuc veren olursa, bir sorun bakalim: "A-Grubu" oldugunu
 nasil anlamislar??  "Beta hemoliz'i", plaga bakarak soylerler de, A-Grubunu nasil bilebilmisler?? 
Onun ozel bir test'i vardir..  ( Bacitracin testini bilen laboratuvar varmi acaba??) 

Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 21:36
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 21:38
4GP.ME/bbtc/1544898851622.jpg
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 21:43
Boğaz kültürü ve mukus kültürü yapmışlar hocam. Sonuçları 3 gün sonra çıkıyormuş ama yine de kana bakarak beta demişler. Tekrar yükledim inşallah bu kez açılır.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118989
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 22:39
SAKIN, ama SAKIN, o kulturlere inanmayin.. 
Pust, kasten "Strep-A Testi" istemiyorki, (-) cikacagini biliyor..
Halbuki bu Test; 10 dakikada sonuc verir!!

Siz devamli anlattigim; 3 bulguya bakin:
Ates + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi... 
Bunlardan biri bile YOKSA, degil Streptokok, Antibiyotik gereken bir durum dahi yoktur..
Ayrica da; bu 3 bulguya ilaveten, Streptokok oldugunda; Bulanti ve kusmalar da olur. 
SAKIN Cocuk doktorlarina inanmayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2018 Saat 22:39
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.