|
hocam acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seymikkkkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seymikkkkk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2019 Saat 19:25 |
Hocam bugun cok gribim hastanede ila verildi igne yapidu zaten astim oldugum icin balgami zor qtiyorum ve resmen kalbimi sikistiyo oksurunce az once bi oksurmeye basladim kaburgalarimin ust tarafi birbirine gecti gibi 5 dk inanilmaz bi aci duydum ara ara geliyo simdide zaten normalde balgam atmaya calisirken kaburkalarim biribirine giriyo gibi oluyodu su an cok siddwtli oyle hissettim hocqm yardim edin neden boyle oluyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Turkiye'de Griplerde verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin.... Benim anlattiklarimi ve Sicak su buhari uygulayin..
|
|
![]() |
|
seymikkkkk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seymikkkkk
Kaburgalarim icin mi hocam bi sicak banyo alsam iyi olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak banyo ve Buhar da iyi gelir.. Goguste, "Yan agrisi" gibi agri oluyorsa, Novalgin tablet, gunde:3x2 tablet(en fazla) alin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seymikkkkk
Hocam bende ki grip 2 bucuk yasindaki kizima gecti acile gotrduk gece daha yeni basladigi icin agir bi durumu yok dedi calpol ve pedifen verdi az once uyandi kizim cok atesi var oksuruk hapsirik burun akintisiyla beraber..calpolu verdim hemen 10 dk sonrada pedifeni verdim cok yakinmi oldu acaba aradaki sure.. Hocam bi de soguk tatbigi yapmadim sadece userindeki cok kalindi ince bisey giydirdim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 seneyi geckindir anlatiyorum!!! Bu sarlatan Turk doktorlarina kanip, ATESI DUSURMEYIN.. Sadece cocuk, rahatsizlik duyarsa bir ates dusurucu verin.. Hele uyuyan cocugu ates dusurucu vereceksiniz diye ASLA uyandirmayin.. LUTFEN ATES ile ilgili 3 makaleyi, ilk sayfadaki "Yazarlar" kismindan bulup okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seymikkkkk
Hocam kizim cok rahatszlandi sabah atesi cok yukseldi cok husuzsuz sabah kalktiginda yere basamadi baya.. Zeynep kamile gittim antibiyotik vermediler ilik su koyduk her tarafina inince cikardilar. Hocam halbuki ates agizda koku ve pas var ama antibiyotik yazmiyoruz atesi dustugu icin dediler simdi biraz sakinlesti gece yine ayni olursa calpon dolven donusumlu ver dediler bende calpol ve pedifen var dolven yok calpolle pedifeni donusumlu versem olurmu.. Husursz olmasa vermm ama devamli mizmiz cani az aglayip duruyo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven ile Pedifen, AYNI ILACLARDIR!!! Bu seneki gripler siklikla, adele agrilari yapiyorlar.. Zeynep-Kamil biraz bu isleri ogrenmis… Darisi; diger (Bilhassa OZEL) hastanelerin basina.. Goreceksiniz, Zamanla hepsi benim dediklerimi uygulayacaklar. Agri bir daha oldugunda; agriyan bolgelere; "Sicak kompres" yapin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|