|
Kalici disleri lekeli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2019 Saat 14:24 |
Hocam merhaba
Butun disle ilgili sayfalari taradim ama boyle bir seyle karsilasmadim o yuzden hakkinizi helal edin .7 yasindaki oglum bebekken sizi tanimiyorduk ve demir damlasi kullanmistik o da dislerinde kararmalar yapmisti.suan sut dislerinin tamami irili ufakli kararma mevcut.neyse ki disler dokuluyor yerine gelenler beyazimsi cikacak diye sevinirken yeni cikan alt on dislerinde toplu igne ucu kadar yer yer kararmalar gordum bugun.eger bizim bebekkenki kararmalar tukuruk yapisina bagliysa yeni cikan tum disleri demi lekeli olacak.ne yapmam gerek hocam karbonat ise yarar mi.cok tesekkurler...
Düzenleyen barbaros350 - 16 Oca 2019 Saat 14:26 |
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada oglum gripti burdan yazismistik.arkasindan kulak agrisi basladi ve sizin tabirinizle yeri gogu yikti kulagim agriyor diye.aglamaktan helak oldu.acaba abartiyormu diye bir sure bekledim ama baktim olmicak Allahtan evde illiadin vardi almistim lazim olur belki diye.tek damlatmamda 15 dk gibi kis bir surede gecti.Allah sizden bin kere razi olsun .sizi tanimasam gecenin bir yarisi hastanelerde gezmek ve gereksiz bir ton ilac kullanmak zorunda kalacaktik.Iyiki varsiniz hocam.Allah size uzun omur versin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dislerdeki lekelerin 'bazilari' lazer isigi ile silinebiliyor.. Bunun icin de, bu ISI BILEN, tecrubeli bir Dis hekimi bulun.. Turkiye'deki Demir ilaci kullanma SAHTEKARLIGINI dunyada baska yerlerde goremezsiniz. Bu konuyu okursaniz, bu CAHILLIGIN, (veya bilerek yapilan sahtekarligin) sebeplerini ogrenirsiniz. Karbonat ile fircalamak, satihtaki bazi lekeleri yok edebilir.. Leke, dis yapisi icinde, (daha cikmadan once) olusmus ise, karbonat cikarmaz.. O demir ilacini veren doktora da...………. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|