Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen burun tıkanıklığı geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen burun tıkanıklığı geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemgungormez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemgungormez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı geniz eti
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2019 Saat 22:00
Kadir Bey yeniden hoşgeldiniz.
10 aylık kizim burun tıkanıklığı ile ilgili size daha önce de danışmıştım. 
Havalar iyileşti kış hastalıkları gitti ama kizimin burun sıkıntısı düzelmedi. Gün içinde balgamlı gibi akıntı oluyor. Genelde sabah uyanınca tıkalı öğlene doğru akıntı başlıyor. Sildikçe burnundan uzayan balgam gibi. Akşam tıkanıklığı artıyor. Belli bir neden de bulunamadığı için geçen ay doktor alerjik rinit , toz akari alerjisi var , zrytec sürekli kullanmalı dedi. Bir de reflu tetikler onun için de gaviscon verdi. Burnu açmak için de narivent. Geniz eti normalde 1.5 yasta büyür kızımda geniz eti nedeni ile ağzından nefes aldığını söyledi. Kızımda kusma olmadığı için ve de ilk.denedigimde tadını sevmeyip istemediği için  gaviscon zorlamadım vermedim. Kusma yok ama emme veya sıvı yediği zaman ağzına biraz gelip yutuyor. Zrytec de istemedi zaten ek gıda konusunda hevesli değil ilaç için kaşıkla zorlayıp tümden soğutmak istemedim. Sorum şu, 2.ayından beri geçmeyen burun tıkanıklığı için serum fiz. Xclear dışında yapabileceğim bir şey var mi. Narivent kullanılabilir mi. Bu kadar küçük geniz eti sıkıntısı için ne yapmak gerek bir de bu akıntı/tıkanıklık nedeni akar alerjisi olabilir mi nasıl anlaşılır. Yorumunuz için teşekkürler 
Kizim 7.5 kg 68 cm. Doğum 3kg 48 cm
özlem
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2019 Saat 19:08
Turk doktorlari;  Astim, Allerji ve Reflu harici bir hastalik ismi bilmezler... Hele virusleri (Gripleri) hic
 duymamislardir bile!

Onlari cok ciddiye almayin.. 
Sadece; serum fiz kullanin, yeterli olmazsa, Iliadin damla kullanin..
Sakin Turk doktorlarinin; her zaman yaptiklari gibi, verdikleri "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari kullanmayin..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Nis 2019 Saat 19:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.