|
teşekkür |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dilekdenizelif
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: teşekkürGönderim Zamanı: 13 Tem 2019 Saat 17:25 |
|
Hocam önce size minnettarım. 3 gün önce 1 yaşında oğlumla 4 yaşındaki kızım ateşlendiler, kızım kulağım ağrıyo diye bağırıyor, oğlum yeri göğü yıkıyor resmen sanırım onunda kulağı ağrıyordu. Yazılarınızdan ateş+kulak ağrısı olursa illiadin ve bactrim önerdiğinizi okudum almak için eczaneye gittim, bactrim amtibiyotik olsuğu için ücretli vermedi. Hastaneye yazdırmak için gittiğimde çocukları muayene etti evet kulaklarında iltihap var dedi. Sef 250 antibiyotik ve adını hatırlamadığım kulak damlası yazdı. Ben bunları istemiyorum bactrim yazar mısınız doktorumuz bu ilacı öneriyor dediğim halde YAZMADI üstüne o ilacı idrar yolu enfeksiyon için yazıyorum size sef yazıyorum dedi. Başından savdı. Ordan sağlık ocağına gittim rica minnet ordaki doktora yazdırdım. Bu arada memlekette tatildeyiz. İlacı içirdiğim gün etki etti ve şimdi çok iyiler. Sayenizde bilinçsiz abtibiyotik kullanmadım.
Köydeki büyüklerimizin bana tepkileri sen doktordan daha mı iyi bileceksin. Yatarak enzirdiğin için kulak iltihabı olmuştur. Dondurma yedirdin ondan hasta ettin. Gece pencereyi açık bıraktın üşüttün. Gibi gibi Benim doktorum kadir bey ben ondan habersiz adım atmam dedim uzaktaki doktor muayene etmeden nasıl bilecek. Onun söylediğinden dışarı çıkmıyosun dediler kesinlikle çıkmam dedim iyi çocuklara işkence çektir dur dediler. Psikolojik baskı yanında okumamanın ne kadar kötü olduğunu yine sizin sayenizde öğrendim. Boşuna demiyosunuz okuyun daha çok okuyun diye. ❤❤❤
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Tem 2019 Saat 10:38 |
|
Bizim insanlarımız; "hatalarından" ders alsalardı, bugün Türkiye çok farklı bir yerde olurdu..
Okuyup öğrenecekleri yerde, işin kolayına kaçıp, kulaktan dolma bilgilerle iş yaparlarsa, devamlı hata yaparlar. Onlara yapılabilecek bir şey yok, boşverin. Sizler okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|