|
Annem icin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mahmure
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Annem icinGönderim Zamanı: 09 Ağu 2019 Saat 11:40 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mahmure
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2019 Saat 11:43 |
|
Doktor bey annem icin bir kere sormustum sizde asiri anemisi var tetkik edilsin demistiniz akdeniz anemisi icin tahlil yaptirmistik yorumunuzu alabilirmiyim acaba sizden baskasina guvenemiyoruz eger olsaydi bu yasa kadar baska turlu belli etmezmiydi kendini yada biz cocuklarinda torunlarinda ya da kendi kardeslerinde olmazmiydi 60 yasinda 95 kilo 167 cm
|
|
![]() |
|
Mahmure
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2019 Saat 11:46 |
|
Hgb senelerdir ben kendimi bildim bileli dusuktu ara sira kan bile vermislerdi adet gordugunde cok fazla gelirdi bir kac kere kan almisligi da var karacigeri yagli ve buyuk seker ve tansiyon hastasi karacigerle bir alakasi olabilirmi kansizligin gaitaya da bakildi bagirsaklardami kacak kacak diye orda da gizli kan ya da kan cikmadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2019 Saat 19:56 |
|
Akdeniz anemisi degil. Demir&Demir baglama yapilmadi mi?? Olur-olmaz herkesten isterler, sizde istenmemis!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|