|
Aşırı halsizlik ve uyku hali |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Keremdemir
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Keremdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aşırı halsizlik ve uyku haliGönderim Zamanı: 12 Ara 2019 Saat 08:17 |
|
Merhaba hocam 14 kg 3 yaşında bir oğlum var oğlumun tüm griplerini sayenizde paniksiz ilaçsız geçirdik ancak bu seferkinde çok aşırı halsizlik ve yatma isteği var iki gün boyunca 37,2 civarında ateşle başka bir grip arazı olmamasına rağmen yattı hiç kalkmadı neredeyse iştahı giderek azaldı sonraki gün sanki hiç bişeyi yok gibi ateş düştü oynamaya başladı iyileştiğini düşünürken ertesi gün ağzına hiç birşy koymaz oldu burnu akmaya başladı ve sürekli uzanmak istiyor yürüyerek tuvalete gidiyor geliyor yatıyor normalde gripken bile hareketlidir korkumdan ilk defa doktora götürdüm kan idrar tahlilleri yaptılar çok ufak bir enfeksiyon olduğunu söylediler WBC 7,64 CRP4,98 bu seviyede bir enfeksiyon bu kadar halsizlik yapar mı başka bir branşta hekime götürmeli miyim nöroloji vb. Yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2019 Saat 19:33 |
|
WBC:7.64 olmasi gecirdigi hastaligin VIRAL oldugunu gosterir.. Bu mekanizmalari yuz bin kere yazdim ve anlattim.. LUTFEN; ilk sayfadaki Yazarlar kismindan, ATES ile ilgili 3 makalemi de okuyun.. NOT: Erkek cocuklarinda, IYE olmaz. Yapilan tahlillerin tamami sahtekarliktir. Ates+Koku+Pas uclusunude iyi ogrenin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|