|
Bebek ses kısıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2020 Saat 13:57 |
Doktor bey iyi günler.bebegim 28 ocakta 7.ayini dolduracak.9 kilo 68 cm.1 haftadır hafif öksürük var.önce hafif ateşle başladı 1- 2 gün sürdü.seste çatallaşna ve hafif öksürük vardı.ancak 2 gündür ses kısıldı neredeyse hiç çıkmıyor.aglamak istiyor çok cılız bi ses çıkıyor.ates burun akintisi yok.huzursuzluk yok.istahi iyi.burnu tikali degil.sadece biraz öksürük var.oda ara ara gıcık şeklinde geliyor.ses kısıklığı moralimi bozdu.cold mix de kullanıyorum. simdi doktora götürsem kesin hava verecekler.ne yapayım .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA!! Meme veya biberon emebildigi surece, zaten hafif bir hastalik atlatiyor demektir. SAKIN ilac veya antibiyotik kullanmayin... SAKIN atesini dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Hocam merhaba.Bebegimin öksürüğü bi garip olmaya başladı.Gicik geldiği zaman değişik bi ses çıkarıyor sanırım havlar dediginiz tarzda.ve boğazında bisey varmış gibi tıkanıyor.dun gece oldu ilk defa nefes alamıyor sandım.yazilarinizdan okuduğum kadarıyla hemen açık havaya çıkardım biraz rahatlar gibi oldu.krup mu acaba gercekten?ates hala yok.burunda akıntı yok.istahta biraz azalma var ama gene de biberonla rahat beslenebiliyor.oksuruk surekli degil.genel olarak huzursuz değil ama öksürük gelince panik olup huzursuzlanıyor birde uyuyamıyor tabi.nefes almasında bi problem olur mu tıkanır kalır diye çok korkuyorum acile gitsem yanlış müdahaleden korkuyorum ne yapayım hocam.decort demissiniz ama bizim dediğimizi yapmazlar ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O "sesi" duymadan, Krup olup olmadigini bilemem. Odasi sakin sicak olmasin.. Zaten Krup ise, " 3 gece" hastaligidir. Ondan sonrasi, bildigin Grip....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|