|
Geçmeyen alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasasinben
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen alerjiGönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 11:21 |
|
Hocam merhaba, Kızımın bir aydır ara ara gözlerinin altı şişiyor,kızarıyor ve gözlerinin içi sulanıyor. Bunun yanı sıra kolları ve dirsekleri, dizlerinin arkası yine kaşınıyor, hafif kabarcıklar var, kaşımaktan kanatmış durumda. Ben neredeyse iki haftadır mevsimseldir diye Zyrtec veriyorum ama bir değişme olmadı. Bu malum olaylar yüzünden doktora götürmeyi erteledim. Kan tahlili yapılmıştı geçenlerde karaciğerinde sorun olsa görünürdü sanırım. Sizce mevsimsel mi? Zyrtec çünkü kesmiyor bunu. Yediği içtiğiyle mi alakalıdır? Yoksa bademcik enfeksiyonu sebebiyle bir ay içinde iki kere antibiyotik kullandık o mu yordu dersiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 19:23 |
|
1- Bunlarin; "karaciger" ile NE ALAKASI VAR??? Catmissiniz bir sahtekara, boyle testlerle sizi kandirmis.
2- Yasi kac??? 3- Ne zamandan beri bu sikayetleri var. 4- Resim gonderin. LUTFEN; soru sormadan once biraz okuyun ve ondan sonra gerekli bilgileri vererek soru sorun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|