|
Midede kramp, ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Midede kramp, ishalGönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 18:06 |
|
Hocam 36 yaşında bayanım.
Bu sabah kalktığımda midemde hafif bulantı oldu. Ardından da kramp başladı midemde kivrandiracak şekilde. Biraz kahvaltı yapsam da geçmedi. 5-10 dakikada bir kramp girdi. Öğlen evde rennie şurup vardı onu içtim. Suruptan mi yoksa denkmi geldi bilmem kramp araları 10-15 dakikda bir sonra da 15-20 dakikada bir olmaya başladı. İshal de basladi. Sabah ondan bu yana yoğun su gibi olmayan fakat kötü kokulu ishalle 4 kere tuvalete çıktım. Dün akşam evdekilerden farklı turşu yemiştim baya. Ondan olabilir mi? Yoksa yediğim içtiğim gıdadan mikrop mu kaptım? Evde başka kimsede yok. Mikrop kapmış olunca böyle kramp girer mi mideye? Gobegimin üst kısmında kaburgaların arasında bir bölgede ağrı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 18:54 |
|
Yatmadan once yediginiz bir sey dokunmus. Vucut; kusma ve/veya ishal ile atacak, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
esya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 18:58 |
|
Teşekkürler hocam. Midemde kramp olunca endişelendim.
Ama yaklaşık 40 dakikadır hiç kramp girmedi. Açlık hissi var sadece ama canım birşey yemek istemiyor. Gün içinde az az ve sık tam buğday ekmeği ile su dışında birşey yiyip icemedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 19:02 |
|
Normal. Anlattigim gibi, sizin;"kramp" diye tarif ettiginiz, midenin zararli gidayi disari atabilmek icin,
kasilmasidir. Bazen, bos midede bile olabilir. Onemli degildir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|