|
Aft alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Aft alerjiGönderim Zamanı: 15 Eyl 2020 Saat 09:17 |
|
Merhaba hocam yaklaşık 1 haftadır alt dudağım iç tarafı aft doldu gitgide arttı dün aklam itibariyle de üst dudağımın ağzımın içine bakan kısmında başladı 4-5 gündür de sabah uyandığımda dudaklarım şişmiş oluyor ilk defa böyle oluyor açık inek sütü alıp yoğurt mayalamıştım 2 gün özellikle denedim uyumadan önce yoğurt yedim ve aabah uyandığımda dudaklarım şişmişti zyrtech hap kulkanınca indi hocam 37 yaşındayım bu yaşa kadar hiç alerji problemi yaşamamıştım sadece 2 ay önce vücudumda kırmızı döküntü olmuştu size sormuştum sivrisinek ısırığı olursa sıcak alerji olursa soğuk olur zyrtec ile jel tavsiye etmiştiniz
Şimdi bu aft ce dudak şişmesi neden olabilir ne tavsiye edersiniz zyrteci sürekli kullanmalımıyım teşekkürler
|
|
![]() |
|
yaksu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2020 Saat 09:22 |
|
Hocam az önce internette araştırırken sensondy diş macunu kullanan bi çok kişide ağız içi yara ve dudak şişmesi gördüm aynı benimki gibi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|