|
Amilidozis |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Feyza13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AmilidozisGönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 10:33 |
|
Kadir bey teyzem için size danışmak istiyorum. 52 yaşında,1 sene önce amilidozis teşhisi konuldu. Gidilmedik doktor kalmadı resmen onlarca doktora gidildi hiç biri doğru yolu gösteremiyor her gün daha kötüye gidiyor durumu albümin keratin çok düşük kolesterol 800 küsürlerde ve diğer değerler hepsi çok bozuk aşırı zayıfladı iskelet gibi ve vücudu su topluyor tamamen şiş halde karnı. Ama doktor henüz ciğerlerine su çıkmamış dedi geçen gün kontrolde. Kan sulandırıcı verdiler vücudunun şişinin inmesi için. Zaten hastalığın tedavisi yokmuş fakat arazlarını da hafifletemiyorlar sizin önereceğiniz bir şey veya bir doktor var mı bildiğiniz bu konuda yardımcı olabilecek yardımcı olursanız çok seviniriz bu arada belirtmeyi unuttum amilidozis teyzemde ilk olarak böbrek tutulumu gösteriyor. Size çok güveniyorum şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 14:11 |
|
Maalesef, bir tecrübem yok.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|