Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lindi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lindi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma
    Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 15:13
Kadir Bey merhaba,

Kızım 6 yaşında , 20,5 kg , 118 cm boyu var. Dün gece uyurken burnu tıkandığı için uyandı,iliadin damlattım,5 dk sonra başım ağrıyor ve başım dönüyor demeye başladı hemen ardından midem ağrıyor derken kusmaya başladı. Rahatladı sanıp yatmaya çalıştık ama bitmemiş 1 saat içinde bu şekilde 3 kez kustu. 3 gün öncesinde yediğine kadar çıkardı. Sonra rahatladım dedi ve nihayet  uyuyabildik. 
Sabah ateşine baktım 37,3. Biraz yorgun ve rengi benzi atık gibi. Tuvaletini normal yapıyor, ishal değil. 
Bugün midesini çok yormamak adına yemesi için neler vermeliyim? Bir de Dr a götürmeye / ya da herhangi bir ilaca gerek var mı? En son Ağustosta kan tahlili yaptırmıştık değerleri normaldi.

Teşekkürler,
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120730
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2020 Saat 16:38
EĞER, kusma çok erken safhada ve yeterli oldu ise, ve  mikroplu gıdaların tamamını attı ise, arkadan ishal
 gelmeyebilir.
Sakın ilaç kullanmayın.
Yemek?? Ağzı neleri severse, yiyebilir. Çorbalar denenebilir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.