|
Emzirme ve lenf bezleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mevsimrüzgarı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Emzirme ve lenf bezleriGönderim Zamanı: 01 Eki 2020 Saat 03:20 |
|
2.5 ay önce doğum yaptım. Emziriyorum. Ilk cocugumdan beri ilk aylarda hep mastit oldum çok uğraştım. Bu 3. Çocuğum ve süt bir kat daha arttı sanki. Düzenli olarak sagmaktan baska çarem yoktu.2 3 gün önce nispeten azaldı asiri hassasiyet kayboldu. Yine sagmak durumunda kaliyorum bir taraftan da emziriyorum. Daha önce hic yaşamadığım bir durumla karşı karşıya kaldım. Bu aksam üstü hafif bir ağrı vardı koltuk alti lenf bezlerinde. 5 6 saat geçtikten sonra ağrıyan yerin şiştiğini farkettim. Kolumla uzanip gerildikçe ağrı artiyor. Mastit olduğumdaki gibi bir halsizlik söz konusu. Bir kırgınlık var vücudumda. Agri için ne yapabilirim sislik nasıl gecer?
Sağıp derin dondurucuya attığım sütler bekledikçe besin degeri kaybolur mu? Çok teşekkür ederim.
Düzenleyen mevsimrüzgarı - 01 Eki 2020 Saat 03:21 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2020 Saat 19:15 |
|
Bir Cerrahin gormesi iyi olur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eki 2020 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|