|
FMF |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Maviyesill
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: FMFGönderim Zamanı: 01 Ara 2020 Saat 12:00 |
|
Hocam 35 yaşındayım ve 25 senedir aralıklarla gelen karın ağrılarım oluyor, yapılan testler sonucunda fmf olabileceğini düşünüp, diğer hastalıkları da ekarte etmek için endoskopi kolonoskopi ne varsa yaptırdım, çoğu şey fmf le uyumlu ama 25 senedir kolşisin kullanmamama rağmen idrarda protein kaçağı veya böbrekte amiloidoz gelişimi olmamış, şimdi ben 2 aydır düzenli kolşisin kullanıyorum ve atak sırasındada günde 6 tane alıyorum inanılmaz rahatlatıyor ağrı çok çok az oluyor , ağrı sırasında test yapınca crp, sedimentasyon, fibrinojen çok yüksek çıkıyor, bugün de gen testi sonucum çıktı mutasyon saptanmamıştır diye, anemi de var, hem fmf le uyumlu hem değil gibi, başka bir hastalık olabilir mi acaba sizin görüşünüz nedir, önerebileceğiniz bir doktor var mı hocam? Kolşisin e devam ediyorum ama yanlış teşhis ise ömür boyu ilaç kullanmakta istemiyorum yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2020 Saat 18:36 |
|
Eger; hakikaten FMF ise, Kolsisin baslandiktan sonra hic agri olmaz..
faydali oldu ise, devam edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|