|
goz kaymasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 13:10 |
hocam merhaba, 33 haftalikken 1800gr.dogan ikiz erkek bebeklerimiz var, su an 2.5 ayliklar. 28 gun kuvezde kaldilar, rop muayeneleri hastanedeki son gunlerinde yapildi, ikisinde de sorun yoktu. 15 gunde bir 4 muayene daha yapilacagi soylenmisti, size sordugumda gerek yok demistiniz. son zamanlarda ikisinde de aglarken, gaz cikarirken, uykuluyken, gozlerinde kayma goruyorum hocam ice dogru, birinde sag digerinde sol goz cogunlukla. kayan gozlerini kisarak baktiklari da oluyor bazen.sanki ilk zamanlara gore daha fazla kayma oluyor. video cekmeye ugrasiyorum daha yakalayamadim kaymayi. yine de sormak istedim hocam, bu kayma zamanla duzelebilecek birsey midir bizde de, rop muayenesine gotursek mi bir kez daha, yada bir goz doktoruna gidelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kuvozde kalmak ile "Retinopati" olmaz.. ASIRI Oksijene maruz kalma ile olur ve doktor hatasidir!!!
Turk doktorlari, kendi olasi kabahatlerini ortmek icin, sanki "Retinopati" kader mis gibi bir hava yaratiyorlar.. HAYIR, ROP kader degildir, doktor hatasidir!! Goz kaymasi uyku sirasinda olabilir ve bir onemi yoktur. Devamli oluyorsa, bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|