|
intihal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: intihalGönderim Zamanı: 09 Nis 2021 Saat 10:00 |
|
hocam merhaba,
internette rastladim bu yaziya, doktor sizin makalenizdeki cumlelerinizin birebir aynisini kullanmis ve altina da kendi imzasini atmis.daha onceden bilginiz var miydi bilmiyorum ama okudukca altta sizin adinizi gormeyi beklemistim, farkli bir isim gorunce inanin cok sasirdim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2021 Saat 19:09 |
|
Evet, Veli Karabuga adindaki bu HIRSIZ, benim 2004'de yayinladigim yazimi CALMIS ve kendi adi ile yayinlamis.
Benim 2004'de yazdigim makaleyi; Yazarlar kismindaki listede : "Bebeklerin Gaz Problemi" adi altinda okuyabilirsiniz. Gerekli islemler yapilacaktir. Haber verdiginiz icin cok tesekkurler. Bu dahi, Turk doktorlarinin AHLAK seviyelerini gosteren cok iyi bir ornektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Nis 2021 Saat 04:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2021 Saat 04:30 |
|
Bu tip "Intihallerin" bir faydasi da, 20-30 seneden sonra bile olsa, sonunda benim goruslerimi kabul ettiklerini
gosteriyor. Pek cok sitede; benim adim belirtilerek yayinlanan bir cok makalem ve goruslerim var. Onlara hicbir zaman bir sozum veya itirazim olmadi. |
|
![]() |
|
Eyslyrt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2021 Saat 09:12 |
|
Hocam dogruyu bulmaları güzel evet ama emeğinizi bilginizi iznsiz resmen calıyorlar. Bu kabul edilemez. Kaynak belirtmek bu kadar zor mu yani. Nasıl eğitim alıyorlar doktor oluyorlar anlamış değilim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|