|
Emzirme ve devit3 ampül |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2021 Saat 18:38 |
Hocam merhabalar.eski maillerde aradım ama bulamadım. Benim 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum ve kan tahlili yaptırdım d vitaminim 6 çıktı.hemen devit ampül aldım
1. Devit ampülü sadece 1 keremi kullanayım 2. Emzirdiğim iiçin bebeğimede günlük 1000 iu dvit verdiğim için acaba sütümden geçermi bebeğime zararı olur mu. Bebeğime günlük verdiğim d vitaminini keseyimmi.kesersem ne kadar süre kesmeliyim
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu derecede düşük olanlarda tek ampul yetmez! Bir ay sonra tekrar 1 ampul daha için ve Ekim ayında
tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. Bebeğinizde hiçbir değişiklik yapmayın. 1000 ünite ile devam edin. Bebekler, günde 2000 üniteyi bile rahatlıkla alabiliyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|