|
Yaşlılık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ouzısa
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: YaşlılıkGönderim Zamanı: 28 Haz 2021 Saat 16:23 |
|
Hocam merhaba komşunun 92 yaşında akrabası var kucağında bebek avutuyormuş su gidiyor diyormuş hastaneye götürmüşler bir hafta yatış yapmışlar tahlil sonuçları normal demişler kan cıvıltıcı mide koruyucu hipertansiyon,alZehimr ve psikolojik ilaç yazmış göndermişler yemesi felan iyi diyor bazen hep ölen kişilerden bahsediyormuş bazende yanındaki kişileri bile tanımıyormuş tekrar geri gitmişler tomografi çekilmiş
Sonucu gönderdi komşu.doktor hiç birşeyi yok ilacları kullanmaya devam etsin demiş. Böyle yaşayacak nereye kadar yaşarsa Hastalarım var 7 gün yaşayanda var 7 yıl yaşayanda demiş zarar verecek malzemeleri kaldırın dediği şeyler doğru seyler değil felan demiş Kendim de gittim hastaya baktım hasta benden sağlam herşeyi de biliyor acaba böyle durumlarda ne yapmalıyız sizce durum ne bende sizden Bilgi almak istedim hocam herşey için çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2021 Saat 19:01 |
|
Bilemem benim branşım değil. Takip eden doktoru dinleyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|