|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
egtuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KaşıntıGönderim Zamanı: 14 Ağu 2021 Saat 10:58 |
|
Kadir hocam merhaba önce babamda daha sonra annemde vücutlarında kaşıntı ve döküntü oldu babam sağlık ocağına gitti ona alerji deyip ilaç ve krem vermişler ona iyi geldi annem de ise özellikle gece olan daha çok karın popo üstü kısımlarda nokta nokta döküntüler var ben onu Cildiye ye götürdüm o da parazitel bir döküntüye benZiyor deyip uyuz için bir krem ve alerji hapı ile birlikte bir tane daha krem verdi resimleri size göndermeden içim rahat etmedi rica etsem bir de siz değerlendirebilir misiniz? Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
egtuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2021 Saat 11:03 |
|
https://www.hizliresim.com/vx2csfj
https://www.hizliresim.com/qszv7s5
İlk iki resim babama diğer ikisi anneme ait tekrar çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2021 Saat 11:51 |
|
1- Kesinlikle alerji değil.
2- Kesinlikle Uyuz değil. Bir cins(?) sinek ısırığı. Fenistil jel iyi gelir. Kaşıntı olduğunda sürsünler.
|
|
![]() |
|
egtuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2021 Saat 13:12 |
|
Hocam anemin gündüz değil enteresan bir şekilde akşam üstü başlıyor kaşıntısı. Babamın tüm vücudunda var döküntülerden annemin karın sırt popo kısmında daha çok. Geçen annem banyoda çok küçük sarı karınca gibi bir şeyler vardı kum gibi dedi hatta üstünü sarmışlar belki ondan oldu. Ama uyuz olmadığına çok sevindim sizin dediğinizi uygulayacağım çok sağolun
Düzenleyen egtuna - 14 Ağu 2021 Saat 13:16 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|