|
Çocuk covid geçiriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 12:01 |
kadir bey Çarşamba akşam eşim hastalandı Perşembe test yaptırdık pozitif çıktı testi. Cuma akşamı bende hastalandım bugün sabahta 3 yaşındaki oğlum hastalandı. Eşimde bende çok ağrılı ateşli geçirdik şimdi biraz rahatladık. Oğlum çok ağlıyor bacağım çok ağrıyor diye ateşi de 39 lara çıkıyor daha da yükselecek gibi duruyor. Ağrısı için Calpol versem zararı olur mu ateşi de düşüreceği için endişeleniyorum hastalık ilerlerse diye ama çocuk resmen inliyor ağrıdan ne yapmamı önerirsiniz.
Bir de neden çocukta bizden sonra ortaya çıkmış olabilir çok endişeleniyorum aslında babasından aldık ikimizde virüsü ama benden sonra hastalandı bunun nedeni nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağrı için Calpol veya benzerlerini kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey sonradan hatırladım normalde de uykusunda terleyen bi çocuk her zaman terler buz gibi olur vücudu ama birkaç gündür çok daha fazla oluyordu sürekli aşırı şekilde soğuk terleme vardı çocukta aslında birkaç gündür hastalık mı geçiriyordu sizce bahsettiğim şekilde ki terlemeler varken uyandıktan sonra keyfi gayet yerindeydi ama hiçbir şeyi yok gibiydi.
O şekilde terlemesi tehlikeli bir şey değildir umarım bunu da öğrenmek istedim . Teşekkür ederim sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Tehlikeli terleme" diye bir şey yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey sabaha kadar ateşi hiç düşmedi hala da var ölçmeme de izin vermedi sadece bir ara ölçebildim 39 a yakındı şimdi de 37.8 çıkıyor. Bir yeri ağrımadğı için hiç ilaç vermedim gece boyu uyudu arada tuvalet ve su ihtiyacı için kalktı. Bende hasta olduğum için tedirgin oluyorum farkedemeden bişey olmuş mudur diye su içerken bacaklarına biraz döküldü kuruladık bunun dışında soğuk tatbik i tarzında bişey de yapmadım kısacası hiç müdahale etmedim. Bu kadar uzun süre ateşli durmuş olması sıkıntı değildir değil mi hiç vermedim çünkü hepte ateşliydi. Şuanda da hareketleri gayet normal gözüküyor . Normalde de pek vermiyordum zaten ama içime dert oldu yanlış yapmıyorum değil mi lütfen mazur görün sorularımı teşekkür ederim her cevabınız için
Düzenleyen Feyza13 - 31 Ağu 2021 Saat 07:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yanlış yapmıyorsunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|