Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuk covid geçiriyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuk covid geçiriyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuk covid geçiriyor
    Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 12:01
kadir bey Çarşamba akşam eşim hastalandı Perşembe test yaptırdık pozitif çıktı testi.  Cuma akşamı bende hastalandım bugün sabahta 3 yaşındaki oğlum hastalandı. Eşimde bende çok ağrılı ateşli geçirdik şimdi biraz rahatladık. Oğlum çok ağlıyor bacağım çok ağrıyor diye ateşi de 39 lara çıkıyor daha da yükselecek gibi duruyor. Ağrısı için Calpol versem zararı olur mu ateşi de düşüreceği için endişeleniyorum hastalık ilerlerse diye ama çocuk resmen inliyor ağrıdan ne yapmamı önerirsiniz.
 Bir de neden çocukta bizden sonra ortaya çıkmış olabilir çok endişeleniyorum aslında babasından aldık ikimizde virüsü ama benden sonra hastalandı bunun nedeni nedir 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 15:38
Ağrı için Calpol veya benzerlerini kullanabilirsiniz. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 16:05
Kadir bey sonradan hatırladım normalde de uykusunda terleyen bi çocuk her zaman terler buz gibi olur vücudu ama birkaç gündür çok daha fazla oluyordu sürekli aşırı şekilde soğuk terleme vardı çocukta aslında birkaç gündür hastalık mı geçiriyordu sizce bahsettiğim şekilde ki terlemeler varken uyandıktan sonra keyfi gayet yerindeydi ama hiçbir şeyi yok gibiydi. 
O şekilde terlemesi tehlikeli bir şey değildir umarım bunu da öğrenmek istedim .
Teşekkür ederim sağolun 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 20:30
"Tehlikeli terleme" diye bir şey yok. 
Yukarı Dön
Feyza13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Feyza13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 06:20
Kadir bey sabaha kadar ateşi hiç düşmedi hala da var ölçmeme de izin vermedi sadece bir ara ölçebildim 39 a yakındı şimdi de 37.8 çıkıyor. Bir yeri ağrımadğı için hiç ilaç vermedim gece boyu uyudu arada tuvalet ve su ihtiyacı için kalktı. Bende hasta olduğum için tedirgin oluyorum farkedemeden bişey olmuş mudur diye su içerken bacaklarına biraz döküldü kuruladık bunun dışında soğuk tatbik i tarzında bişey de yapmadım kısacası hiç müdahale etmedim. Bu kadar uzun süre ateşli durmuş olması sıkıntı değildir değil mi hiç vermedim çünkü hepte ateşliydi. Şuanda da hareketleri gayet normal gözüküyor . Normalde de pek vermiyordum zaten ama içime dert oldu yanlış yapmıyorum değil mi lütfen mazur görün sorularımı teşekkür ederim her cevabınız için 

Düzenleyen Feyza13 - 31 Ağu 2021 Saat 07:14
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 10:25
Yanlış yapmıyorsunuz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.