|
karın ağrısı ve ateş |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: karın ağrısı ve ateşGönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 18:04 |
|
hocam merhaba.. kızım 8 yaşında ve yaklaşık 22 kilo ... yıllardır midesi bulanıyor..3 yılı geçti bulantısı olalı... bazan bir süre olmuyor, bazı zaman ise ve çoğu zaman aslında kısa süreli bulantılar yaşıyor... 5 dakika sürüp geçiyor.. ve günde 2-3 kez bu şekilde oluyor... anüs bant testinde kıl kurdu pozitif çıkmıştı.. andozol içti ama meğer 15 gün sonra bir kez daha veriliyormuş...doktor gerek yok demişti... gece hala ağzı açık uyuyor ve kötü kokulu salyası akıyor...
bu durum 3 yıldır bu şekilde... hocam bu sabah ise karnım ağrıyor dedi ve tuvalete zor yetişti.. afedersiniz küçük top top kaka yaptı ardından...zaten yıllardır bu şekilde kaka yapıyor ve koyu renkte... poposunu sildiğimde peçeteye mukus da geldi aynı zamanda... öğlene kadar iyi idi.. öğlen tekrar karnım ağrıyor dedi ve zor yetişti tuvalate .. yine aynı küçük top top kaka yaptı... keyfi pek yok.. sonra ateşi çıktı.. iştahı yok ve ateşi var.. onun dışında herhangi bir şeyi yok.. boğaz ağrısı yok, halsizlik yok, sadece yorgunum diyor.... hocam bağırsak iltihabı olabilir mi? ya da ne yapalım.. tahlil yaptırmak gerek sanırım.. yol gösterir misiniz.. pazartesi okul başlayacak.
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 18:31 |
|
hocam internetten araştırdım biraz.. bağırsak sendromu belirtilerinin tıpa tıp aynısı... ama bilmiyorum ne yapalım, hangi doktora idelim.. bu şekilde okula gidemeyecek
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 18:56 |
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 18:59 |
|
hocam kaka öğlen yaptı demiştim.. şimdi tuvalete çıktı...kakam bitti dedi.. hocam bir baktım böyle bir şey gelmiş.. tamamen mukus.. o kırmızı görünen kan mı kaka mı hocam bilmiyorum.. ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 19:03 |
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2021 Saat 22:10 |
|
hocam bu şekilde mukuslu öğleden bu yana 3 kere yaptı.. hepsi de bu büyüklükde idi aşağı yukarı.. sabah ve öğlen top top kaka yaptı ve karın ağrısı vardı...kaka ile birlikde mukus da vardı... ama sonrasında 3 kez kakasız sadece bu şekilde mukus çıktı
Düzenleyen leyli - 02 Eyl 2021 Saat 22:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 08:44 |
|
Flagyl şurup, günde:2x2 ölçek, 5 gün verin.
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 09:43 |
|
Hocam bu şurup kaç mg..iz hiç kullanmadık da..o sebeple bilmiyorum...sanırım antibiyotik...sağlık ocağında yazdırmanız gerek önce.....tok karnına 12 saatte bir 2 ölçek mi veeilecek
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|