|
Kafasını geriye atma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2021 Saat 15:50 |
Merhaba hocam 1 yaşına girecek kızım bi kaç gündür aşırı huysuz biraz duruyo oyun oynuyo sonra birden ağlıyo beni sürekli yanında istiyo aşırı sinirli ağlarken kafasını geriye atıyo elindeki oyuncağa sinirlenip bağırıyo istediği olmayınca sinirlenip kendini geriye atıyo normal mi hocam bunlar daha çok küçük anlayamıyorum ne istediğini bir yeri mi ağrıyo acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yaşına; dogduğunda girilir!!!!!! Zannedersem, 1 yaşını bitirip, 2 yaşına girecek.
Bazı asabi çocuklar böyle davranırlar. Soya çekimdir. Vardır sülalede bunun gibi biri.
|
|
![]() |
|
Mustafanin annesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Anladım hocam peki bu durumda ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafasını arkaya attığı yere denk gelecek şekilde yastık koyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafanin annesi
Anladım hocam çok sağolun iyi geceler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|