|
Sol göğüste acı yada ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2021 Saat 20:20 |
Merhabalar hocam
5,5 yasindaki kızim biraz önce sil göğsünü gösterip aciyor dedi. Aciyor mu ağriyor mu dedim bilmiyorum dedi aglamaya başladi. Daha öncede birkaç kez olduğunu söyledi 15 20 gündür ara ara oldugunu söyledi. Normalde bir rahatdizliği yok. Bu neden olabilir hocam çok korktum kalp rahatsizligi falan olabilir mi? Ne yapmami önerirsiniz? Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biraz önce bir doktor arkadaşa sordum akciger yada beyinle ilgili bir sorunda olabilir dedi .olabilir mi hocam ? Çok moralim bozuldu. Ne yapmam gerekir? Lütfen bir yol gösterin hocam..
|
|
![]() |
|
Hocam akciger yada nörolojik bir sorun olabilir dedi doktor arkadaş olabilirmi hocam çok moralim bozuldu...kusura bakmayin cok sordum .hakkinizi helal edin.
|
|
![]() |
|
Hocam unuttum 1 ay once atesli grip gecirdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|