Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sol göğüste acı yada ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sol göğüste acı yada ağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sol göğüste acı yada ağrı
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2021 Saat 20:20
Merhabalar hocam
5,5 yasindaki kızim biraz önce sil göğsünü gösterip aciyor dedi. Aciyor mu ağriyor mu dedim bilmiyorum dedi aglamaya başladi. Daha öncede birkaç kez olduğunu söyledi 15 20 gündür ara ara oldugunu söyledi. Normalde bir rahatdizliği yok. Bu neden olabilir hocam çok korktum kalp rahatsizligi falan olabilir mi? Ne yapmami önerirsiniz?
Saygilarimla 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2021 Saat 21:21
Hocam biraz önce bir doktor arkadaşa sordum akciger yada beyinle ilgili bir sorunda olabilir dedi .olabilir mi hocam ? Çok moralim bozuldu. Ne yapmam gerekir? Lütfen bir yol gösterin hocam.. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2021 Saat 21:25
Hocam akciger yada nörolojik bir sorun olabilir dedi doktor arkadaş olabilirmi hocam çok moralim bozuldu...kusura bakmayin cok sordum .hakkinizi helal edin.
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2021 Saat 21:27
Hocam unuttum 1 ay once atesli grip gecirdi. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.