|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 17:29 |
|
hocam 11 eylülde covide yakalandım ve 15 eylül gibi de tad ve koku gitmişti.. 1 ay içinde de yavaş yavaş tad başta olmak üzere koku da geldi...100 de 100 değiller ama çok büyük oranda geldi tad ve koku.. hocam şimdi de üst solunum yollarım berbat.. kızım 8 yaşında, okuldan eve hastalık taşıyor. ben de okuldayım, öğrenciler hasta.. bu kış nasıl geçecek çok endişeliyiz.. başım çok ağrıyor, boğazım kıpkırmızı, başımı tetikleyen zaten boğazım oldu... dün böyle başladı.. bugün üzerine hapşırma, burun akıntısı, geniz akıntısı, bazan da burnum tıkanıyor.. ağzımdan nefes alıyorum ... tad ve koku gitti yine..hocam
1- Evde apranax fort var.. çok ağrım olduğunda alabilir miyim.. ateşim yok.. vücutta başka bir şey yok.. halsizlikm yok.. sadece başım boğazım kötü.. 2-hocam bu gribe bağlı tad ve koku kaybı coviddeki gibi uzun sürer mi, bu da çok olumsuz etkiliyor hayatımızı..koviddeki tad ve kokuyu uzun süre kaybetmiş biri olarak, gripde de aynı uzun sürede gelmesinden korkuyorum çok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 18:31 |
|
1- Agri icin alabilirsiniz. Ates dusurmek icin almayin.
2- Yapilacak bir sey yok!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|