|
Tekrarlayan bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gknl ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 22:12 |
Merhabalar Kadir Bey ; öncelikle kitabınız hayırlı olsun , sizi geç keşfetsemde zararın neresinden dönesek kar diyorum. Suanda 3.5 yaşında bir kız çocuğum var. 3 yaş itibariyle kreşe başladı , kreş çağına kadar bir kez bile ağır hastalık atlatmadık. Ne zaman ki kreşe başladı , iki hafta da bir tekrarlayan doktorların teşhisiyle bronşit yaşıyoruz. Her gidişimizde antibiyotik ventolin cortair gibi buharlarla eve dönüyoruz. Bu şekilde iki hafta iyi iken üçüncü hafta mutlaka gece kriz şeklinde gelen kusmaya kadar gideb öksürüklerle boğusuyoruz. Sormak istediğim bu kadar sık bu atakları geçirmesi normal midir? Bu durumun oluşmaması için neler yapmalıyız. Yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla ne kadar yanlış yapılan şey varsa yaşamışız çom üzgünüm bu konuda , burun akıntısı arkasından gelen gece öksürüklerinin sürekli tekrarlamaması için neler yapmalıyız. Şimdiden çok teşekkür ederim cevabınız için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size maalesef, Turkiye'nin en yaygin olan "Sahtekarligin 3 Safhasini" yasatmislar..
Turk doktorlar, asla grip teshis etmezler ve her oksurene Astim demeseler bile Astim ilaclarini verirler. SAKIN bu sahtekarlara inanmayin. Tekrarlamasi, tamamen kortizon etkisi nedeni iledir. Kortizon ile sahte bir iyilik hali yaratilir, ama hastalik iyilesmis filan degildir. Siz bu sahtekarlik ilaclarini kestiginizde, hastalik kaldigi yerden yeniden baslar. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|