|
Covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mertcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 15:45 |
Merhaba Kadir Bey, Covid oldum ve 14 gün karantina bugün bitti. İlk günleri daha ateşli ve zorluydu. Bi kaç gün kendimi iyi hissederken, yoğun ve balgamlı öksürük ile devam etti. Bu süreçte hiç ilaç almadım. Balgamlı öksürük bitmediği için bugün hastaneye test vermeye gitmişken doktora göründüm. Kan ve tomografi istedi ve sonucunda hemen hastaneye yatırmaktan ve kortizonlu ilaçlardan bahsetti. Ben de kabul etmeyip çıktım hastaneden. Yine de sonuçları siz de bir değerlendirirseniz mutlu olurum. Bazı resimler yan çıktı. Telefondan yazdığım için düzwltemwdim. Kusura bakmayın. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bozacinin sahidi; siraci! Batakhane hastanenin, doktor ve Rontgencisi CETE halinde calisiyorlar!
Biri palvradan hasta gonderiyor, oburu de SAHTE rapor veriyor! Pust'a bakin.. "Tanimlanmamis Pnomoni" diyor! Akli sira; "Keriz silkeleyecekler"!!! Pnomoni oldugunda: 1- Solunum sayisi dakikada 60'in ustu olur. 2- WBC degeri, 20,000 ustu olur. 3- Hastaneye yuruyerek degil, Ambulans ile gidersiniz. Iyi etmissiniz.. Yoksa; ya sizi, ya devleti ya da, Sigorta sirketini dolandiracaklardi.
|
|
![]() |
|
mertcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir Bey.
Bana nasıl bir tedavi önerirsiniz? Hareket halinde biraz nefes darlığı oluyor. Tomografiyi nasıl yorumlarsınız? Bundan sonrası için nasıl hareket etmeliyim? Kan sulandırıcı kullanmalı mıyım?
Düzenleyen mertcan - 01 Oca 2022 Saat 19:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Covid'de degil, HER Gripden sonra bu sikayetler olur. Ev ici Istirahat edin, soguk havalarda disari
cikmayin, Hicbir ilaca ihtiyaciniz yok. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|