|
cilt |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gul78
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ciltGönderim Zamanı: 17 Şub 2022 Saat 12:25 |
|
Kadir hocam merhaba, 2008 doğumlu oğlumun yüzünde çok fazla sivilce ve siyah nokta oluyor küçüklüğünden beri. Hatta bebekken bile cildi pütür pütürdü o zamanlar herhalde sütüm çok yağlı ondan oluyor diye düşünmüştüm :) burnunda bir kaç tane çok büyük ve derin siyah noktalar var ve temizletmiyor. dün iki tanesi sanki çıkacak gibiydi biraz denedim ama çok derin olmadı bende marketlerde satılan siyah nokta burun bandından yapıştırdım burnuna belki o çıkarır diye. birçok küçük olanı çıkartmış ama o derin olanlar duruyor. sabah ta bir tanesinin üstü kızarmış ve sanki hafif şişmiş. aslında yaptıktan sonra hemen baticon sürdüm ama acaba enfekte mi oldu ya da o bant mı bir reaksiyona sebep oldu? ne kullanabilirim acaba krem vs gibi? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2022 Saat 18:51 |
|
O "bantlari" kullanabilirsiniz.
Batticon surmeniz yeterlidir. Sizin sutunuz ile alakali degil, soya cekim olarak, cildi boyle!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|