|
Step a |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Step aGönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 16:33 |
|
Hicam misafir gelmişti çocuk ara sıra oksurdu annesi boğazı agridigini söyledi baya oynadılar oğlumla oğlum 3.5 misafir çocuk 4 yaşında okula giden abisi varmış ondan geçmiş neyse 2 gün sonra oğlum aniden ateşlendi sonra kustu sadece 3 defa kustu kusma kesildi karnı agridigini söylüyor ama kaka normal ama ateş cumartesi gününe kadar 39.9 39 seyrinde devam etdi pazar gecesi ve pazarertesi yine 39.2 idi ates ve burun akıntısı başladı bogazi agridigini söylüyor hafif öksürüyor.bize de geçti birin akıntısı ve boğaz ağrısı bugün aile hekimine gösterdim çilek dil var dedi step a dir deyip antibiyotik yazdı croxilex 200 yazdı bir de asist yazdı asist yazilarinizda okudum önermiyorsunuz step a için de ateş pas koku ucu bir arada olucak demişsiniz şimdi ben o telaşla bir ölçek 5 ml antibiyotik verdim ama içime sinmiyor ne yapmam gerek 10 gün devam edeyim mi antibiyotik e yoksa bir kaç doz sonra keseyimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2022 Saat 18:39 |
|
Tipik, cahil bir doktor!
Streptokok enfeksiyonlari genellikle 7 yas oncesi olmaz!! Oldugunda: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi+ Bulanti/kusmalar olur. Sakin o sarlatanin lafina kanip, Antibiyotik baslamayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|