|
Kabız gibi ıkınma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslis82
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kabız gibi ıkınmaGönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 20:58 |
|
Hocam merhaba,
Kızkardeşimin kızı 14 aylık oldu.Anne sütünü 3 aylıkken yetmediği için bıraktı ve aptamil kullandı.Geçen ay da normal kutu sütlere geçti.Kilosu 10.791 gr.Boyunu hatırlamıyor şu an.Bizim sıkıntımız 6.ayda ek gıdaya başladıktan sonra kakasını yapmadan önce kıpkırmızı olarak ıkınarak tuvalete çıkması.Kakası yumuşak da olsa katı da olsa ağlayarak yapıyor.Yüüznğn rengi beyazdan kırmızıya dönüyor sanki o derece ıkınıyor.Ve ağlıyor huzursuzca yapıyor belli.Doktor duplahac vermiş ama o da sadece ishal yapıyor çocuğun ıkınma sorununu çözmedi.Yaşı büyüdükçe bu durum yerleşecek korkusu sardı bizi.Bu kadar ısınmanın sebebi ne olabilir hocam dün ben yaptığı ishali görmesem ıkınmasını normal karşılıycam ama o ishale ıkınma olmaz ki.Şimdiden teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2022 Saat 03:33 |
|
1- Bu yastaki bir bebege, bilhassa Turk doktor akli ile asiri posali gida verilirse, bu tip ikinmalar olur.
Beslenme konusunda, benim yazilarimi okuyun ve takip edin. 2- SADECE; ishal varken ikiniyorsa, normaldir!! Ikinma gecince o da gecer.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|