|
D vit ampul |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vit ampulGönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 15:37 |
|
Hocam bu ampulu ben esim 14 yasindaki oglum 10 yasindaki oglum 6 ayda bir iciyoruz 2 yasindaki kizimada verebilirmiyim.saglik ocagindaki doktir cok kizdi bana cocuklara kendime bile o dozajin cok oldugunu dunya saglik orgutunun bile kabul etmeyecegi bir islem yaptigimi soyledi o denli d vitamini yuklemesinin kemiklerde ani.kirilmaya sebep olabilecegini soyledi damlal damla gunluk verilmesi gerekli sizin verdiginiz cocuklara ve kendinize ampul olan bu dozajin 6 kati yogunlukta 6 siseyi bir anda icmissiniz gibi oluyor dedi.ben seni bilgilendireyimde yine napiyosaniz yapin dedi.
|
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 18:31 |
|
2 yasindakine, her sene 1 ampul verin. Eger sizler, hic gunes gormuyorsaniz, 6 ayda bir alin.
Turk doktorlarinin perisanligini goruyorsunuz.. O doktorun, bir sey bildigi yok. 40 seneden beri bu sekilde hastalarima veriyorum. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|