|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gokben
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 01:47 |
|
Hocam sizin d vitamini konusunda sadece ampul önerdiğinizi çok iyi biliyorum ancak d vitamini zamanım geldi eşim ampul değil ocean d3k2 almış malesef değiştirmeyede gidemeyince elimde kaldı kullanayım dedim ziyan olmasın ancak 20 ml yazıyor ve kutuda yetişkinler için günde sadece 1 damla diyor hocam bu çok az değilmi
Ben açıkçası kendime 6 damla uygun gördüm 13 yaşa 4 damla 2 yaşada 2 damla verdim siz ne önerirsiniz bitince bundan tekrar almayacağım [url=https://www.hizliresim.com/slmzsgj][img]https://i.hizliresim.com/slmzsgj.jpeg[/img][/url] |
|
![]() |
|
gokben
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 01:49 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 15:22 |
|
Saçma sapan bir ürün!! Üstünde ZATEN yazıyor... İlaç bile değil.
Herhalde imalatcı firma, Eczacıya iyi komisyon veriyor... Üstünde kaç ünite D vitamini olduğu bile yazılı değil! Siz D vitamini miktarları ile ilgili bir bilgi bulabilirseniz ban da yazın. Tam bir "Merdiven altı" üretim!! |
|
![]() |
|
gokben
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 16:39 |
|
Üzerinde sadece 1 damla yetişkinler için yazıyor ne bir prospektüs mevcut nede başka bişi🤷🏻♀
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2022 Saat 18:20 |
|
Götürün iade edin, o Eczacıya da söyleyin, böyle "Merdiven altı" ürünleri satmasın!
|
|
![]() |
|
pefabi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2023 Saat 21:07 |
|
Hocam d vitamini ampul enjeksiyonluk yaziyor bunu icebilirmiyiz ampul dediginiz hangisi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2023 Saat 08:41 |
|
Türkiye'de sağlık maalesef puştların eline geçmiştir.
Dişlerin çürümesini önleyen ve Türkiye'de imal edilen Dentifluor'un imalatını yasaklatanlar bunlar! Dünyanın pek çok ülkesinde kullanılan Zynafluor'un ithalatını yasaklatanlar gene bunlar! Dvit3 ampulü hastalar kendileri uygulamasınlar da sağlık kuruluşlarına muhtaç olsunlar, onlarda hastayı aldatıp, böyle pahalı ürünleri Türk halkına kakalsınlar diye ilacın üstündeki yazıyı değiştirenler gene bunlar. Bunlar o kadar AŞŞAĞILIK SALAK doktorlardır ki: "-Madem ağızdan alınamıyor, iğne olarak alınması lazım, NİYE DAMLA YAZIYORSUNUZ?" diye sorun, cevap bile veremezler. Zaten Dvit3 ampulün bir cinsi var üzerinde yazmasa bile içebilirsiniz. Görüyorsunuz Türk halkı ne kadar sahipsiz.... Bu saçmalıklara Sağlık bakanlığı ve Üniversiteler bile asla karışmıyorlar! Sağlıkta bütün düzen halkı dolandırmaya yöneliktir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ağu 2023 Saat 08:42 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|